fbpx

 

 

 

Üdvözöllek a honlapomon

Markos Edit vagyok

Spirituális tanító-gyógyító,
Tisztánlátó, Sorselemző,
Természetgyógyász -Addiktológus ,lélek –
Szellemgyógyász-Pszí sebész, Női Táltos ,FőMágus, Főpapnő, Usui Reiki
Do mester/tanár.

Szolgáltatásaim

Szerelmi mágia

Lehetőség van párkapcsolati nehézségek blokkok oldására, karmikusan hozott sérelmek feloldására, a szerelem tiszta érzésének, lángájnak fellobbantására. A kapcsolat harmonizálására. Atlantiszi fehér, angyali mágiák segítségével, druida-kelta, egyiptomi spirituális  főpapi és sámán-táltos rituálék segítségével.

Spirituális gyógyítás, szellemsebészet

A gyógyító energiát ad a beteg, vagy rosszul működő testrészeknek.A kezelés során nem saját energiáit adja át, hanem mintegy csatornaként az univerzális energiákat közvetíti. A kezelésem nagymértékben csökkenti a feszültséget,oldja az energiablokkokat,méregtelenítgyógyító életenergiát adnöveli a test rezgési frekvenciáját,amennyiben toábbi életenergiához juttatja.

Sorselemzés

A jóslás-sorselemzés célja még a kíváncsiságod kielégítése is – és segítség döntéshelyzetekben, hogy mi a legelőnyösebb számodra. Legfontosabb célunk azonban, hogy problémád megoldódjon és hogy megtanulj problémákat könnyen megoldani és megelőzni.

Tanfolyamok

Reiki 1,2,3. szint

Folyamatosan indul USUI REIKI DO bármelyik szintje amelyek egymásra épülnek, egyénileg is vállalom a tanfolyamot. Ingyenes korlátlan ismétlésekkel, beavatásokkal. Minden tanfolyam oklevéllel és meditációval zárul.

Tarot kártya

Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap?

Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap?

Szellemgyógyászat

szellemgyógyászat tanfolyam 5 szintből áll.Az 5. szint a szellemsebészet oktatása.Az 1-2. szintet és a 3-4. szintet egyben el lehet végezni 1-1 nap alatt,a szintek önállóan is megállják a helyüket,nem kötelező az összes szintet megtanulni.

Folyamatosan balszerencse ér az életben? Magánéleti, anyagi és egészségügyi problémáid vannak?

A legtöbb ember élete gyakran azért nehéz, és sikertelen sőt szerencsétlen ,mert átok, rontás, kötés (szerelmi kötés) vagy megszállók szellemek béklyózzák le egy nehéz helyzethez, állapothoz, kapcsolathoz, személyhez, helyhez… Ilyenkor nem tud kimozdulni, nem tud kikerülni egy-egy szituációból, állapotból, nem tud előrelépni. A megátkozott ember – bármibe kezd, semmiben sem lesz sikeres… Sőt testi- lelki beteg lesz !

Ezeket a sikertelenségeket, helyzeteket átoklevétellel, szellemelengedéssel kötésoldással tudjuk megszüntetni. Gyakran csupán egy alapos tísztitás (Aura,csakra és karmaoldás) nagyon gyors megoldást ad a sikertelenség megszüntetésére.

Számtalan esetben segítettünk embereken ilyen módon – és meglepően hamar elindult a siker az életükben; a vállalkozásukban, a kapcsolataikba.

Visszajelzések,

vélemények

Ügyfél

Oktatott tanfolyam

Év tapasztalat

%

Elégedettség

Blog

Szerelmi kötés vagy szerelmi mágia a jobb?

Először is szeretném tisztázni, hogy a szerelmi kötés az egy sötét oldali dolog aminek rengeteg hátulütője van. A szerelmi mágia pedig fehér oldali, angyalokkal dolgozó tiszta mágia, nincsenek mellékhatásai. Hogyan működik a fekete szerelmi kötés? A szerelmi kötés...

bővebben

A tarot kártyáról

A Tarot egy szimbolikus nyelv, ősi titkos bölcsességet takar, az élet törvényszerűségeit rejtő ősi tudás, ősi beavatások eszköze, szimbólumvilágának jelentése napjainkra feledésbe merült. A kártya eredete nem tisztázott, van, aki az ősi Egyiptomból, mások az...

bővebben

Szellemsebészet: Csoda vagy Ámítás?

A szellemsebészetről a nyugati világban sokan úgy vélik, ügyes bűvésztrükk az egész, mások szerint a titok nyitja az, hogy nem csak a hús-vér testünkből állunk. Akik közelről láttak ilyen műtétet, olyasmiről számolnak be, amit józan ésszel nem lehet megmagyarázni....

bővebben

Spirituális tábor Bükkszentkereszt 2018

Egyiptomi spirituális zarándok utunk 2018

Spirituális Zarándokúton ,2019.08.Anatólia, s Antik Side :Apollon, Afrodite,Demeter,Dionüszosz templománál.

Spirituális tábor 2019

IDŐPONTFOGLALÁS ÉS ÁRAK

Spirituális szolgáltatások távban, távmágiák: 20.000 Ft/óra

A nagy teljes körű sorselemzés, útmutatás, tanácsadás, karma vizsgálat: 20.000 Ft/óra

Párkapcsolati tanácsadás, elemzés, átok-rontás, előző életek, szinasztria vizsgálatával 20.000 Ft/óra

Szellemgyógyászat, sebészet, energiagyógyászat kezelés alapóra bére : 10.000 Ft/óra (7 alkalmas bérlet esetén)

*Figyelj az időpontokra, mert ha a kezelést 24 órán belül mondod le (vagy nem mondod le), akkor a teljes kezelés költsége felszámolásra kerül. Egyébként a kezelés lemondása ingyenes 24+ órán belül.

 

 

 

 

Eléhetőségek

Telefon

06-70-369-5031

E-mail

markosedit1975@gmail.com

Skype

Alternatív Természetgyógyászat

Viber

06-70-369-5031

Cégadatok
Gergely Krisztiánné e.v

(Markos Edit)

Adószám: 634486-43-1-35

Nysz: 6547136

Alternatív természetgyógyászat rendelő
4400 Nyíregyháza Szabadságtér 12/b

Bejelentkezés 9-21 ig telefonon

(Folyamatosan dolgozom, ha nem tudom felvenni hívjon újra később vagy írjon e-mailt)

Az oklevelek a rendelő várójában megtekinthetőek.