fbpx

ÁSZF

 

-Általános szerződési feltételek

Szolgáltató Adatai:

Név: Gergely Krisztiánné E.V
Telephely és levelezési cím: 4400, Nyíregyháza Szabadságtér 12/b
Vállalkozói tevékenység megkezdése: 2003.03.30
Adószám: 63448643-1-35

Nyilvántartási szám: 6547136

Kérjük, hogy amennyiben szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, úgy előzőleg figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket. Kizárólag abban az esetben küldje el kérdését (megrendelését), ha az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Az általunk nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez a 18. életév betöltése szükséges.

A megrendelés egy e-mail elküldésével történik,  kérdése/üzenete, megrendelése beérkezik rendszerünkbe, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 24 órán belül a felhasználó által megadott e-mail címre válaszolunk.

A szolgáltató részéről a teljesítésre kizárólag a díj beérkezését követően kerül sor. Fizetés hiányában, amennyiben a díj beérkezésére nem kerül sor, a megrendelés visszaigazolásának elküldésétől számított 3 naptári napon belül, a szolgáltató úgy tekinti, hogy a megrendelő elállt a szerződéstől, viszont, ez idő alatt felmerült költségek terhelik a megrendelőt, melyet a megadott névre és címre kiszámlázunk. A fizetést követően a szerződéstől való elállás nem lehetséges.

A megrendelt szolgáltatás díját előre kell megfizetni. A fizetés banki átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel történik a honlapot üzemeltető és a szolgáltatást nyújtó  (fentiekben és a megrendelésre küldött visszaigazolásban is megadott) pénzforgalmi számlájára. A banki átutaláshoz szükséges adatokat, a megrendelésre adott visszaigazolásban küldjük el Önnek e-mail-ben.

A szolgáltatás ellenértékéről számla kerül kiállításra, amelyhez szükséges a megrendelő részéről a név és lakcím megadása a megrendelésben. A számlát elektronikusan e-mailben küldjük ki a felhasználónak a megadott e-mail címére.

Hibás vagy hamis számlázási adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.

Hibásan leadott adatok utólagos korrigálása legkésőbb a fizetés időpontjáig lehetséges, minden esetben írásban kezdeményezte, markosedit1975@gmail.com címre elküldött e-mail útján.

Adatvédelem

Üzemeltető, a regisztráció során bekért adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat kizárólag számlázási, marketing és hírlevél küldési céllal használja. A felhasználó által megadott adatokat üzemeltető tárolja, de azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket.

Felhasználó kérésére az adatai az adatbázisból törlésre kerülnek.

 

Ezoterikus és Spiritiszta szolgáltatások jellege;

Az ezoterikus szolgáltatások teljesítése (bármely egyházi tevékenységhez hasonlóan) hitbéli alapokon nyugszik, ezért jogi megítélésük szerint az úgynevezett atipikus szerződések körébe tartoznak, azon belül pedig „naturális obligationak” vagy más néven csonka kötelemnek tekintendőek. A jogrendszer az önkéntes teljesítést tudomásul veszi és gazdagító jogcímként elismeri, de a szolgáltatások a speciális tartalmukra tekintettel sem az eredménykötelem, sem pedig a gondossági kötelem kategóriájába nem illeszthetőek be. Ebből eredően az ilyen jellegű szolgáltatásokból eredő követelések állami bírósági úton történő kikényszerítésére nincsen lehetőség.

Bármilyen spirituális szolgáltatást (kártyavetés, energiamunka) Mágiak stb. rendelsz tőlem, az alábbiak állnak; továbbá az Markos Edit spirituális tanító facebook oldalon, a www.spiritualisoktatas.hu honlapomon személyre szabott elemzésekre és minden egyéb szolgáltatásra egyaránt vonatkozik:

Szabad akaratod van és a te döntéseid a te felelősséged. Én nem vállalhatok és nem is vállalok felelősséget a te döntéseidért.

Az elemzések felnőtt embereknek szólnak, és minden ügyfelemet felnőtt embernek tekintem, aki a saját tetteiért felelős és akinek szabad akarata van.
A megrendeléssel elismered, hogy beszámítható és felelősségteljes ember vagy.

Az elemzésekben, a felvételeken és egyéb szolgáltatások alkalmával elhangzó dolgok semmiképpen sem tekintendők szentírásnak, és soha ne feledd: szabad akaratod van, és a saját döntésed és annak következményei mindig, minden körülmények között kizárólag a te felelősséged.

A szolgáltatások megrendelésével (és az ingyenes tartalom olvasásával / megtekintésével IS) elismered és elfogadod,hogy az elemzések bármely részének alkalmazásából és/vagy félreértelmezéséből adódó problémákért semmilyen mértékben nem tekintem felelősnek magam illetve te sem tekintesz engem felelősnek életed bármely problémájáért.

Ami pedig a törvényességet illeti: szerint minden jóslást, kártyavetést kizárólag csak szórakoztatásnak szabad tekinteni. Így nekem is kötelességem tudatni veled, hogy egy dolog az én őszinte hitem és hozzáállásom, más dolog a törvény, ez utóbbit nekem is tisztelnem kell, tehát az elemzés, amit kaptál, “csak szórakoztatás” és ez vonatkozik a fentiek értelmében minden egyéb szolgáltatásomra is.

Ezenkívül semmilyen módon nem tekinthető szakértői tanácsnak, és semmilyen szakértői tanácsot (pszichológus, orvos, pénzügyi tanácsadó, vagy bármi egyéb, a problémádhoz kapcsolódó területen tevékenykedő szakember) nem helyettesít.

Bármely szolgáltatás megrendelésével igazolod,hogy elmúltál 18 éves és egyetértesz a Feltételekkel.

VÁRAKOZÁSI IDŐ:Jelentkezéskor és bármelyik szolgáltatásom megrendelésekor légy tudatában, hogy forgalmasabb időszakokban a várakozási idő akár 1-2 hét is lehet! Időpontot előre kell fizetni s 24 órával előtte lehet csak lemondani!

PÉNZVISSZAFIZETÉST NEM VÁLLALOK SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A munkát minden alkalommal elvégzem, a szívemet, a lelkemet, az időmet és az energiámat beletéve, s speciális mágikus ( spirituális )külföldi anyagokat is!!! és amit a szolgáltatások leírásában plusz honlapon olvasol, azt minden alkalommal garantáltan megkapod. Távmágiákról s távkezelésekről : Azokról fotokat küldök. Mindig.Ha a munkát elvégzem, annak a díja is jár.