fbpx

Tarot kártya tanfolyam

Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét

de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap?

Ha eddig nem fogtál bele, de a terveid között mégis ott volt, hogy megismerd, akkor itt a te időd! A 78 kártya, sok-sok titok, mely lassan összeáll egy fantasztikus egységgé.

Te lehetsz ennek a középpontja és működtetője A tarot kártyák egy fantasztikus, misztikus világba kalauzolnak téged. Azonban a titkai megfejthetőek. A lapok rendszere jól felépített, és könnyen átlátható, így azonosíthatóak akár a Te életed sok-sok helyzetére is.

Ne aggódj, képes vagy megtanulni, és nagyon fogod élvezni. Én segítek, veled tartok ezen az úton, és megmutatom, hogy lásd át a lehető legkönnyebben ezt a szépséget!

Mire jó a Tarot kártya?

Valójában a tarot egy önismereti segítség, mellyel tisztább fejjel, kívülről ráláthatsz az előtted álló helyzetre. Utat mutat, …és felfedi előtted mindazt, amire érdemes odafigyelned. Az intuitív énedet használjuk, és a megérzéseid segítik a lapok üzeneteit olvasni és megérteni. Én nem kifejezetten jóslásra javaslom a Tarot kártyát, de rajtad múlik, te mire keresed a válaszokat a segítségével. Mivel az intuitív éneddel, a jobb agyféltekéddel dolgozol közben, a szíved vezeti a lapok használatát. A szíved pedig picikét mindig lát, érez előre, így valóban kiolvashatod a rövid távon elvárható lehetőségeidet.

Miről szól nak ez a tarot tanfolyamok?

Megismered a Tarot rendszerét.
Nem untatlan a történelemmel, sokkal fontosabb, hogy azt értsd, miért ez a felépítése a 78 lapból álló rendszernek. Megismered a nagy árkánum 22 lapját, ( 1 napos tanfolyam) Nagy Arkanum) és vele a tudatosodás lépéseinek üzeneteit, állomásait, melyek egy-egy életszakaszodban segíthetik döntéseidet.Ezek életfeladataid.

Megismered a kis árkánum 56 lapjának rendszereit ( 2 napos tanfolyam). és mondanivalóit áttekintően, és aztán a lapokat egyenként is. Beavatjuk a kártyáidat, hogy jól működjenek a kezei között. 
Életre és munkára hívjuk a lapokat megteremtve egy tiszta teret, hogy meg is tudd érteni az üzeneteiket. Megtanulhatsz néhány kirakási modellt is, hogy lásd, milyen kérdésre, hogyan tudsz gyorsan választ kapni a tarot lapjaiból.

Lehetőség van majd a 78 lap megismerése után 4. Alkalommal Tarot Mester tanfolyamra és Beavatasra is. Karma elemzések, előző életekbe való betekintésre, gyógyitasra leszel képes a Tarot kartyáddal a tanfolyam elvégzése után az előző életeidben is utazni. 
Mind a 4 tarot tanfolyami szintet meditációval,gyakorlattal,oklevéllel és angyali + 4 elem beavatásával a kártya hozzád rendelésével zárjuk.