fbpx

Reiki tanfolyam

USUI REIKI DO I .

tanfolyamon a beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére. Elindul benne egy testi-lelki tisztulási folyamat is.amely 21 nap. Megtanulja harmonizálni a teret , ökezelést végezni, csakrát nyitni, zárni, tisztitani , másokat kézrátétellel kezelni . betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba. Megtanulja hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunk és mások segítségére hasznosítani.

A USUI REIKI DO II.

tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek.Négy szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.A REIKI 2-vel számtalan újabb lehetőséged nyílik életed különböző területeinek jobbá tételéhez, és az eszköztárad is bővül. A REIKI 2-es tanfolyam elvégzése és avatása által képes vagy újabb négy szimbólum használatát sajátítod el.

Az első szimbólum használatával képes leszel sokkal egyszerűbben és gyorsabban harmonizálni önmagadat, ételt italt, gyógyszerek mellékhatását megszüntetni, módosítani minden számodra előnytelen programot. A szimbólum a gyógyulást mellékhatások nélkül gyorsítja, támogatja. Megteremti a folyamatos egészséget, erősíti az immunrendszert.

második szimbólum használatával képes vagy erőt generálni a növények szebb gyorsabb növekedését segítheted elő. Támogathatod azt, aki gyermeket szeretne, mert ez a forma segíti a fogantatást, fokozza a termékenységet. Ha fáradt vagy, energetizál. Csonttörés esetén gyorsítja a csont összeforrását. A következő szimbólum , a Harmadik melyet kapsz ezen a tanfolyamon, képes arra, hogy a problémák valódi okát oldja. Okot és tűnetet is kezel.

harmadik szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, mantális problémákra , berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről inul ki. Ha ott gubanc van akkor a páciens hajlamos vissza generálni a tüneteit. Ez az a terület, ahová az orvos tudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudat alattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A REIKI 2 negyedik szimbólumának a távküldő szimbólum hatalmas lehetősége és egyben csodája, hogy bárhol van a szeretted az univerzumban, képes vagy távküldővel fájdalmát megszüntetni, segíteni a gyógyulását.Egy esemenyt pozitiv irányba terelhető lesz. Magadnak is . Itt pusztán érdekesség képpen megjegyezném, hogy sok ember aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullot ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen A Reiki II elvégézésevel komoly “fegyvertár” lesz a kezünkben amivel pozitív irányba tudjuk terelni önmagunk és a környezetünk életét! Természetesebben ellenállóbbak legyünk a betegségekkel szemben is!

A USUI REIKI DO III.

Mesteri fokozat. A beavatást követően jelentősen megnő a beavatott energiaszintje , rezgésszintje és hatékonysága. A tanfolyam a Reiki 1-2 tananyagának vizsgájával kezdődik. Majd két szimbolum átadása történik . Az egyik egy karma átrendező a másik a mesteri szimbólum. Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvevtítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életútunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.Jellemző lesz a Reiki tudatos elsajátitása és megélése. A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

Vélemények

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok