fbpx

Neked ajánlom az útmutatást, sorselemzést, életviteli tanácsadást vagy párkapcsolati elemzést

 • ha szerelmi, párkapcsolatiproblémád van és nem tudod, mit tegyél.
 • ha nem tudod, hogy hogyan dönts, de szeretnéd látni, mit hoz a döntésed, ha szeretnéd tudni, mit jelent életedben, ha másképp döntesz.
 • ha szerelmi, párkapcsolati problémádat mindenki elõnyére szeretnéd megoldani
 • ha szeretnél olyan megoldást, amikor jól érzed magad – amikor nem adod fel önmagad – és másokat sem bántasz…
 • ha munkahelyi problémád van,
 • ha a főnököddel, munkatársaiddal állandó feszültségben vagy. Ha munkahelyet váltanál, ha tudnád, hogy találsz jobb helyet – de egyenlőre a pénzügyi kényszer miatt vállalod a sok kellemetlenséget minden nap.
 • ha szeretnél egy neked való munkát egy kellemes légkörben barátságos emberekkel
 • ha tanácstalan vagy, merre indulj, ha munkáddal – munkatársaiddal való problémádat legszívesebben úgy oldanád meg, hogy kellemes emberi kapcsolataid legyenek a munkahelyeden – és a munkád is olyan legyen, amit szeretsz és jól csinálsz.
 •  ha a gyermeknevelésben problémáid vannak – és jól jönne néhány gyakorlati tanács – ha szeretnél normális, emberi kommunikációt gyermekeddel. Ha szeretnéd, hogy gyereked megbízzon Benned – mint a legjobb barátjában, ha szeretnéd, hogy őszinte legyen Hozzád. Ha tudnád, mit kell másképp csinálnod a jó kapcsolatotok érdekében, és azt meg is tennéd akkor Neked ajánljuk ezt a beszélgetés.
A sorselemzés többféle módszerrel történik, én döntöm el, hogy melyik módszert használom

 • TAROT ÉS ANGYAL KÁRTYÁKKAL,
 • TENYÉRELEMZÉSSEL,
 • LÉLEKLÁTÁSSAL,
 • AURA-ARC ELEMZÉSSEL,
 • SZÁMMISZTIKÁVAL,
 • ASZTROLÓGIÁVAL

Magadat kell átalakítani,nem a sorsodat! Magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül”is. Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra.” Akiben ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni – úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik. “Müller Péter”

jóslás, tanácsadás célja nemcsak a probléma feltárása és elemzése, hanem sokkal inkább a probléma megoldása illetve a következő problémák megelőzése…

Bejelentkezés csak időpont egyeztetés alapján.Késedelem esetén a rendelkezésre tartási idő is elszámolásra kerül!!!

Telefonon vagy skypon,viberen, messengeren is lehetőség van a sorselemzésre,léleklátásra, ugyanolyan hatékony mint személyesen.

A párkapcsolati elemzés vagy nagy sorselemzés 16 ezer ft/óra

Csak annak tudok segíteni, aki velem összhangban van. A jövő mindig több szálon fut, én tanácsokkal tudok segíteni, hogy a legjobb jövőképet érd el! A szabad akarattal mindig felülírható a jövő!

Tudatos teremtéssel, angyali mágiákkal is változtatható a jövőnk pozitív irányba.

Kizárólag együttműködő, őszinte, önmagáért és fejlődéséért tenni akaró, otthon elvégzendő gyakorlatokat vállaló vendégeket várok.

Mindig több lehetséges jövő van!!!

 

A tarot kártyáról

A Tarot egy szimbolikus nyelv, ősi titkos bölcsességet takar, az élet törvényszerűségeit rejtő ősi tudás, ősi beavatások eszköze, szimbólumvilágának jelentése napjainkra feledésbe merült. A kártya eredete nem tisztázott, van, aki az ősi Egyiptomból, mások az...

Szellemsebészet: Csoda vagy Ámítás?

A szellemsebészetről a nyugati világban sokan úgy vélik, ügyes bűvésztrükk az egész, mások szerint a titok nyitja az, hogy nem csak a hús-vér testünkből állunk. Akik közelről láttak ilyen műtétet, olyasmiről számolnak be, amit józan ésszel nem lehet megmagyarázni....

Pszi sebészet-szellemsebészet: gyógyítás vagy varázslat?

Ha komoly a baj, az orvos gyakran műtétet javasol. Ám ez maradandó hegekkel és fájdalommal jár, amitől mindenki tart. Ugyanilyen operációt azonban más dimenziókban is végre tudnak hajtani a pszi sebészek, anélkül, hogy egy ujjal is hozzánk érnének. Műtét, melynek...

Lelki társunk bevonzása

Folyamatosan téma, és talán a legfontosabb téma a tudatalatti működése. Mégis azt látom, hogy az emberek többsége nem érti igazán, miről van szó. Mitől tudatalatti a tudatalatti, és mi zajlik benne. Amikor erről a témáról beszélgetek valakivel, gyakran mondják azt,...

Helló Világ!

Üdvözlet! Ez az első saját WordPress-bejegyzés. Módosítható, vagy törölhető, aztán megkezdhető a honlap tartalommal történő feltöltése!