fbpx

Kristálygyógyászat tanfolyam

A kristályprogramozás – kristályterápia tanfolyamon meg fogod tanulni, hogyan kell alkalmazni Földanya egyik értékes ajándékát a kristályokat és drágaköveket.
Segítségükkel hogyan fokozható a gyógyító képesség a lélek tisztítása és a jólét megszerzése, megtartása. Növeld öngyógyító erődet, akár több százszorosra is, programozott kristályok segítségével! Tisztítsd ki a negatív érzelmeket és a beteg energiákat az aurádból gyorsan és egyszerűen. A programozott kristályokkal létrehozhatsz egyfajta védelmi pajzsot, a beteg-negatív energiákkal szemben.

Vannak kristályból, ásványokból készült ékszereid? Nyakláncok, karkötők, amulettek … tanuld meg őket úgy viselni, hogy hatásukat megtriplázod a programozás elsajátításával. kristályékszer A kristályok megvédenek a pszichikai támadással szemben, amulettként, védelemként, tanulásra, pénzbevonzására, párkapcsolatra… bármilyen célra megkérheted őket, hogy megkönnyítsék az életedet.

A kristályprogramozás tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.
A tanfolyamon kapott avatás segítségével rezgésszinted emelkedik. És még abban is segít, ha valamiben elbizonytalanodsz a kristályok alkalmazása területén , akkor is segítségedre legyenek, hogy a megfelelően tudd alkalmazni a tanultakat, vagyis egy védelmet kapsz az avatás által, hogy hibátlanul működjenek a programozott kristályaid.

A kristályok olyanok, mint egy számítógép, lehet programozni, információval lehet őket ellátni, hogy megfeleljenek bizonyos igényeknek, elvégezzék azt a feladatot, amire megkéred őket. A kristályok viszont sokkal több oldalúak, mint egy gép.

Segítő energiájukkal, az élet különböző területein is bizonyítottak már a világon. A kristályprogramozás sokkal egyszerűbb feladat, mint egy bonyolult számítógép.
ametiszt Hogyan kell megtisztítani?… Hogyan add meg kristályaidnak a kérésed, amit szeretnél?… Kristályprogramozás tanfolyamunk segítségével te is elsajátíthatod . A kristályok programozása egy nagyon szép, gyors és egyszerű, meghitt folyamat. Bármire megkérheted ŐT, hogy segítségedre legyen.

 Egészséget szeretnél? 
 Pénzt szeretnél bevonzani?
 Párkapcsolatra van szükséged?
 Új munkahely? 
 Földsugárzások elleni védelmet is kérhetsz tőlük.
Ismerd meg a kristályok segítő, élőlény szerepüket! Valamint tanuld meg a Kristálygyógyászat rejtelmeit is!

Mint a legtöbb képzés ez is 3 szintből áll. . Mindig mindenben vannak fokozatok. De a kristálygyogyászat 3. szintje már a pszí Kristálygyógyászat .

 A tanfolyam minden szinten 8 órás,tananyaggal,beavatással,meditációval,oklevéllel és egy ajándék mester kristállyal jár,korlátlan ismétlésekkel. Jelentkezni Tel:06703695031 . Gergelyné Edit Nyíregyháza.

 

 

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok