"async">

Átok, rontás jelei

7 félreérthetetlen jele annak, hogy rontás van rajtad

Tudsz valaki olyanról, aki rosszat akar neked, esetleg bosszút forral ellened?

Azt érzed, hogy minden különösebb ok nélkül egyre több negatív dolog történik veled?

A megérzéseid nem tévednek, nagy a valószínűsége annak, hogy rontás van rajtad – elmondjuk, mik a jelei, hogy valaki a háttérben áskálódik!

Ha az alábbi tünetek együttes jelentkezését tapasztalja, érdemes elgondolkodnia, van-e valaki, aki befolyásolni akarná vagy éppen romlását szeretné, és szívesen az ártalmára volna?

Észrevette-e hogy egy idő óta folyton fáradt, energiaszintje alacsony, nyugtalan, nem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát?
Nem tud a megszokott ágyában aludni, elkívánkozik belőle, akár sokkal kényelmetlenebb pihenőhelyre is?
Furcsa, fizikai tünetekkel nem magyarázható, orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzéseket észlel magán, torka, hasa, nemi szerve tájékán szorító, fullasztó, görcsös állapotokat tapasztal? Szíve időnként felnyilall, nagyot lódul, esetleg hőhullámok öntik el?
Van olyan meghatározatlan érzete időnként, hogy akaratán kívül kötődik valakihez, akit korábban nem kívánt, de most furcsa, kényszeres vonzást érez, és gondolatai körülötte forognak?
Álmodik csapdába esésről, megkötözésről, kellemetlen szexuális játékokról vagy esetleg feltűnik álmában valamilyen ismeretlen, riasztó, nagyhatalmú lény?
Hangulata változékony, ok nélkül jó vagy rossz kedve támad, ezek egymásba is átcsapnak?
Úgy érzi, hogy nem tud tisztán gondolkodni, mintha valamilyen köd lepné el a világot, minden homályossá válik, s az a benyomása, hogy nehezebben képes koncentrálni?
Minden különösebb ok nélkül elszeparálódik korábbi barátaitól, gyakran van egyedül, nem kívánkozik sehová?
Van valamilyen furcsa vagy új tárgy a környezetében, amely mellett tompa rosszérzése támad? Eltűnt valamilyen kedves holmija, ruhája, textilneműje, amihez nagyon ragaszkodott, vagy nagyon régóta birtokolta?

Szerelmi Rontás-Szerelmi Átok jelei:

1. Se veled se nélküled viszonyban vagytok A kapcsolatotokat főleg e szavakkal írhatnád le: se veled, se nélküled. Ez bizony jellegzetes lehet azon pároknál, ahol szerelmi kötés lehetősége áll fenn, és ahol a megkötött személy tudata újra és újra megszólal, aki szakítani szeretne, de nem bírja megtenni, mert a varázslat során olyan szavak lettek belé kódolva, mint a „sosem hagyhatsz el”. Ugyanez érvényes a jelen párokra és természetesen az exekre is, akik újra és újra összejárnak. Kivételt képez, ha a karma dolgozik a háttérben, hogy hiába is szeretnél menekülni még tartozásod van, még dolgod van az illetővel és ezért nem hagyhatod el.

2. Állandóan csak rá gondolsz Szinte éjjel-nappal csak rá gondolsz. Minden szabad pillanatodat ő tölti ki. Alig tudsz így a munkádra figyelni. Nem köt le, amit mások mondanak, sokszor még egy beszélgetésre is nehezen tudsz odafigyelni. Igen, mintha teljesen el lennél varázsolva…

3. Gyakran érzel szúró fájdalmat Viccen kívül, de olykor ha rágondolsz vagy vele vagy, szúró fájdalmat érzel a szívedben, vagy túl hevesen dobog. Fojtogató érzést érzel, kellemetlen csomót vagy szúrást a gyomrodban. Sőt, az is előfordul, hogy a nemi szervedben is érzed ezt a fájdalmat… vagy szorító erőt. Ez a jel még arra is okot adhat, hogy azt hidd, vudu mágiát használtak a megkötésedre.

4. Sűrűn vagy akár mindig vele álmodsz Már azt hinnéd, túl vagy az exeden, de újra állandóan vele álmodsz? Vagy egy olyan személyről a munkahelyeden, akibe nem vagy szerelmes, de mindig rendszeresen felbukkan? Az előbbi esetén gondolhatnád, hogy mégsem zártad le magadban, vagy akár karmikusan van még dolgotok együtt. Az utóbbira meg megoldás lehetne, hogy tudat alatt mégiscsak vonzódsz hozzá. Ám ha nem ezekről van szó, akkor egy szerelmi kötés lehet rajtad, ami az álmaidra is kihat és befolyásol. Főleg ha ezek túlontúl erotikusak vagy éppen kellemtelenek

5. Egyik napról a másikra lettél szerelmes Ez sok esetben nekünk fel sem tűnik, a környezetünk szokta rá felhívni a figyelmet, hogy ez hogy lehet? Tegnap még nem szeretted a kollégádat vagy egy barátodat, másnap meg már totál bele vagy zúgva. Kétségtelenül vannak ilyen csodák, amikor egyik pillanatról a másikra szeretünk bele valakibe. De az már rém gyanús, ha tegnap még utáltad, undorodtál tőle, ma meg már imádod. Vagy ha tegnapelőtt még nem akartál újra összejönni az exeddel, de ma meg igen! Mindig érdemes felfigyelni az nagymértékű hirtelen változások esetén, amik simán lehetnek a szerelmi kötés jelei.

6. Minden rossz körülötted Együtt vagy valakivel, vagy összejöttél valakivel, esetleg a volt pároddal és azóta csőstül jön a baj? Peches vagy és szerencsétlen? Semmi sem sikerül? Talán csak a karma akar figyelmeztetni, hogy nem kellene mellette lenned, mert nem szerepel az életedben. Vagy egy szellem kísérti a párodat és szúr ki veletek? Még akár ezekről is szó lehetne… Vagy, azért ér téged ez a pechszéria, mert kötés van rajtad. Sokszor magát a megkötőt is ugyanezek a jelenségek követik, és minden balul sül az életében, hiszen a kötés oda-vissza hathat, és ő már elkezdte megkapni a büntetését a tettéért, ami „átfolyik” rád is.

7. Alig tudsz enni, inni, élni Szabályosan nehezedre esik az élet. Alig bírsz enni, inni, aludni. Folyton ő jár a fejedben, csomó van a gyomrodban. Ezek már a durva szerelmi kötések jelei (ha nem épp valamilyen fizikai betegség kínoz), amikor úgy kötik meg az embert, hogy „addig ne tudjon enni sem aludni, amíg nem jön vissza hozzám”. Ilyenkor jelennek meg a hangulatingadozások, a boldogtalanság érzése és a potenciaproblémák is, mert vannak, akik konkrétan kitérnek arra, mi mindenben nem lehet részed addig…

8. Nem tudsz neki nemet mondani Olyan vagy, mint akit megbabonáztak. Nem tudsz ellenállni a mosolyának, annak, ha hív vagy bármit is kér tőled. Jóformán a rabszolgája vagy és sokszor magadat sem érted, miért teszed meg azt a valamit, amikor nem akarod. Mintha egy láthatatlan erő kényszerítene. Mert a tudatod küzdene ellene. De hiába, mert szinte a játékszere vagy és azt tesz veled, amit akar. Egy újabb ronda jele a szerelmi kötésnek… Mit tehetsz, ha az derült ki, hogy nagy eséllyel szerelmi kötés van rajtad vagy csak több jel is „gyanúsan” ismerős? Akkor ideje lesz felkeresned egy szakembert, aki igazolja vagy cáfolja ezeket a jeleket. Jobbik esetben az derül ki, hogy karmikus problémáid vannak vagy nincs veled semmi gond, csak nem mersz szembenézni az érzéseiddel. Rosszabb esetben pedig… tudod mi a szitu. És jöhet egy szerelmi rontás és kötés levétel

 

Az ártásokról, különösen, ha azok erőteljesek, általában van valamilyen megérzése az embereknek. A rosszkívánság vagy a befolyásolás ugyanis többnyire olyanoktól érkezik, akikkel valamilyen kapcsolatban vagyunk, ismeretleneknek ritkán fűződik érdekük személyes szerencsétlenségünkhöz vagy a lelkünk feletti hatalomgyakorláshoz.
Általában éjszaka történnek a rosszindulatú hatáskibocsátások, mivel ilyenkor az áldozat nagy valószínűséggel alszik, s ezzel eleve fogékonyabb állapotban van,
Tragikusan erőteljesen és gyorsan hathat egy átok vagy rontás, ha az áldozat valamiképpen tudomást szerez róla. E mögött nemcsak pszichés okok állnak, hanem az az energetikai jelenség is, hogy a félelem, a rettegés, mint minden negatív érzelem, belülről rombolja az aurát, diszharmonikus rezgéseket teremt, s ez előbb-utóbb felbontja az aura testjeit. Ez a brutális, gyilkos eljárás szörnyű hatással van a valódi csakrákra, olyan, mintha összehasogatná, kiégetné őket. Az átok, rontás alá vett aura fáradt, fénytelen, szennyezett lesz, rezgésszáma lecsökken, általános védelmi hibák keletkeznek benne. Az erőközpontok összetöredeznek, a teljes auratér tétova lesz, zavaros, gyakran fejkörnyéki részeknél is, ami idegen gondolatformák, vagy gyakrabban érzések jelenlétére utal.

Az ilyen durva módszerrel valódi testi betegségek érhetők el- különösen, ha a rontó mágus az adott szerveket is a képzeletbeli képernyőjére vetíti, és azokat is manipulálja. Egy egyszerű rosszkívánság is így működik, hiszen amikor valaki egy másik embernek azt kívánja, „Törjön ki a lábad!”, akkor többnyire meg is jelenik előtte a másik(vizualizálja), irányított, energiatöbblettel bíró (például indulatból kimondott) üzenet halad feléje, az eseményt kész tényként kezeli (esetleg a megtörtént baleset képeit is látja).

Az átkok nem csak a jelen életünkben elhangzottak. Átkok előző életeinkből is származhatnak, de örökölhetjük is generációkon keresztül. Ha valakinek átkozódásra hajlamos őse volt, az rossz karmát eredményez. Nem biztos, hogy az “elkövető” saját életében csapódik le a negatív hatás, hanem mondjuk a gyermeke, unokája életében. Átoknak minősül minden kimondott szó, vagy szándék, ami arra irányul, hogy egy másik emberrel valami rossz történjen. Legtöbbször nem is gondolunk rá, hogy ennek ránk és leszármazóinkra nézve súlyos következményei lesznek. Ez a hirtelen felindulásból történt átkozódás esetében is igaz. Ugyanúgy hat, mint ha rosszindulatúan, szándékosan átkoznánk meg valakit. A szavainkkal, gondolatainkkal energiát bocsátunk ki. Ezek az energiák egy idő után megvalósulnak. Ezeket hívják elementáloknak a metafizikában.

 

Teljes nagy tisztításokkal, oldásokkal mindent megszűntetek , ami a lélekruátokban , aurában, csakrákban vanak, Minden ami negatív!!! pl:(Átok-Rontás, kötés , oldása ,blokkok , negativ energiák ,szellemek, ha vannak démonok, ördögök is )elementálok ,megszállók,fekete mágia, emléksúlyok stb levétele : A lelketek felszabadítását a negatív entitások ,úgymint hozzátok tapadt elhalt lelkek, vagy esetleg démonok, negatív gondolati elementálok, ebben az életben rátok rakódott blokkok melyek gátolják életeteket az anyagiak, a párkapcsolat, szerelem ,egészség a munkahely, a család stb. terén.

A negatív vezető elküldését mellőletek ( ha vannak rossz spirituális beavatások lényei). de a szerelmi kötések, párkapcsolati blokkok feloldását, karmikusakat is , az átkok rontások, éteri kötelékek levágását. Csakra valamint aura tisztítást és harmonizálást. Csinálok ! S a testetek sejt szinten történő gyógyítását. A ritualé alatt nagy áldást kérem életetekre mely a legerősebb védelem minden . Mire jó neked , nektek még a amit csinalok: Lélek- szellem – karma Gyógyitás -Átok levétele -Rontás levétele -Testetekben aurátokban történő tisztítás( sokan nem tudják akik betegségben szenvednek hogy a helytelenül működő csakrákban húzodnak meg betegségek főbb okai.

Csakrák lehetnek átjárók is más dimenzióban lévő lényeknek) -Generációs átkok (családi átkok) tisztítása- feloldása + védelem! -Démonok negatív vezetők, entitások elküldése -Éteri kötelékek elvágása Szerződések feloldása, előző életbeliek is -Szerelmi kötelékek elvágása-kitisztítása + védelmet kapsz hogy ne tudjon senki többet kötést , átkot, rontást tenni Rád – Lélekkötések oldása- kitisztítása -Bolyongó szellemek mint lakásban mint Rajtad egyaránt átsegítése a fénybe. -Aura tisztítás -Csakra tisztítás-Reikivel ,pszisebészettel Arkangyalokkal. Táltos gyógyitói technikákkal -Átjárók megszüntetése házadban.

Szellemek negatív energiák elküldése a házakból . Angyalok küldése , Védelem . Ház szentelés távban -Blokkok kioldása-kitisztítása térből, házból -Előzőéletekből hozott szerelmi kötések elvágása, eskük-fogadalmak ki tisztítása -Jelen életedből elszenvedett sérülések tisztítása (pl: családból hozott, párkapcsolatból hozott, életeseményekből hozott, vagy bármely más életterületedből származó sérülések kitisztítása csakrákból) Hisz minden oda tárolódik el, mint előző életekből, illetve jelen életetekből.

Átok, rontás levételt kérheted személyesen vagy távban( telefon, messenger,

skype, viber) is a világ bármely részéről is, fotók és adatok alapján.