fbpx

Szerelmi mágiák

A honlap használata az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztató elfogadását, tudomásul vételét jelenti!

Többféle a világ legősibblegerősebb Szerelmi mágiát-varázslatait alkalmazom: Atlantiszi Angyali, Arkangyali, Egyiptomi-Thot -Izisz-Főpapnői ,Hórusz -Kefera főpapi ,Sámán-Táltos, Indián,Javas- Népi mágiák, Erdélyi mágiák,  Szíta-Kelta-Druida,Wicca,Tibeti-Indiai ,Japán,Afrikai ősi ritualék. Az elemek mágiája, rúna mágiája. 

Nem csinálunk fekete  kötést vagy fekete mágiát. bár a szerelmi kötés hatására az érzelmi szálak minden esetben felerősödnek, 
egyáltalában nem biztos, hogy az álomkapcsolat is létrejön.
Ráadásul, minden esetben a kötést végző személy lesz
erőteljesebben leláncolva az érzelmekben. Azt kell elérnünk, hogy fellángoljanak az érzelmei – különben (hideg szívvel, akarata ellenére) hiába jönne vissza hozzád, örömöd nem lenne egy zombiban. Minden esetben a szerelem igazi erejét megidéző atlantiszi ANGYAL mágiákkal dolgozunk. Ez az alap szerelmi mágia. A többit csak utána csinálom.

 

Milyen esetekben fordulj hozzám?

Szerelmes vagy és szeretnéd megerősíteni a kapcsolatodat vagy házasságodat
Nem vagy szerelmes, de vágysz rá.
Tönkrement a házasságod ,párkapcsolatod.
Hűtlenséget és elhidegülést tapasztalsz
Párod elhagyott.
Elhidegült férjed vagy , feleséged
Szenvedély alábbhagyott, libidó már nem a régi.
Szeretőt megtartanál hosszútávon.
Férjhez mennél , megnősülnél s családot alapítanál
Gyermeket szeretnél
Szeretnéd növelni pozitív kisugárzásodat, vonzerődet
Régóta párt keresel ,de nem találod az igazit
Boldogtalannak érzed magad

 

A szerelmi mágia valóban felturbózza az érzelmeket?
Ez mindkét félben egyformán működik. Azaz onnan tudhatod, hogy mennyit nőtt a másikban az érzelem, hogy saját magadban észreveszed, hogy még jobban szereted Őt. akkor elérheted vele, hogy egyre jobban hiányozz Neki, és ezért gyakran gondoljon rád. Ennek az időpontja egybe esik azzal amikor a kötést megcsinálod. Sőt! Lehet, hogy már akkor elkezd létrejönni ez az érzés benne, amikor benned megszületik a szándék a varázslat végrehajtására.De

Biztosan neked is volt már olyan az életedben, például az iskolás éveidben, amikor összevesztél a legjobb barátoddal/barátnőddel. Haragudtál rá. Nagyon. Ezért, amikor ő már békülni akart, és elhívott mondjuk pizzázni, akkor te makacsul hátat fordítottál, és nemet mondtál. Nem azért mert nem kedvelted őt. Nem azért, mert nem mentél volna szívesen pizzázni. Az ok az egód.

Az a duzzogás benned, ami azt súgta: “megbántott; ennyivel nem ússza meg; nem megyek vele sehova“. Ekkor a barátod/barátnőd hiába csinált volna varázslatot arra, hogy te légy továbbra is a barátja, és kedveld őt, attól még nem változott volna semmi. Te ugyan talán jobban érezted volna, hogy kedveled, de ez még nem biztos, hogy felülírta volna az egód “nekem van igazam” beállítottságát. Ha nagyon nagy volt benned még a harag, akkor biztosan nem.

A szerelmi mágia szintén így működik. Az érzelmi szálakat ugyan felturbózza, tán a késztetés is ott lesz a másikban, de ha az egója másként határoz, azt sajnos nem írja felül.

Akár szerelmi harmonizálásra , akár annak oldására van szüksége, forduljon hozzám bizalommal, segítek!

Minden mágiánál fontos, de főleg szerelmi mágiáknál elkerülhetetlen, hogy a varázslás előtt megkérdezzük az égiek véleményét, hogy szabad-e elvégezni a szertartást. Csak akkor szabad belekezdeni, ha zöld jelzést

Alapvetően igen, ha a mágiát megelőzve megvizsgálunk néhány fontos kritériumot. Amennyiben ezt elhanyagoljuk, borítékolni lehet a sikertelenséget. Nézzük, milyen területeket kell megnézni bármilyen mágikus tevékenység előtt: Miután ezeket a kérdéseket megnyugtatóan tisztáztuk egy PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉS , tanácsadás-jóslás segítségével , Angyalok és Tarot kártya val megnézzük személyesen vagy távban skype on vagy telefonon , hogy mekkora esélye van a mágia sikerének. :

Miért lett vége a kapcsolatnak? Mi az akadálya , oka a boldogtalanságának?
Melyik mágiát érdemes elvégezni? ·  Feltárjuk, milyen is volt valójában a kapcsolatotok.
Mi volt a szakítás oka? Miért nem tudtátok már egymást úgy szeretni, mint régen?
Ha kell, megtisztítjuk mindkettőtök energiarendszerét.

Levesszük a kapcsolatotokat támadó rosszindulat, átok, negatív energiák, szellemek , megszállókat, fekete mágia  hatását.
Félreállítjuk a riválisaidat, és mindenkit, aki a kapcsolatotokat ellenzi. (külön mágia)
Ha végeztettél mással mágiát, azt feloldjuk, felszámoljuk. (Ha már nem működött, ne ártson tovább.)
Megtisztítjuk a közös múltatokat, karmátokat vagy megtisztítunk titeket, ha bármelyiteken átok, vagy negatív energia , vagy valami blokk van.
Miért van erre szükség?     

 Mert a mágia egy misztikus folyamat. Ezt ne úgy képzeld el, hogy elmész a boltba, veszel bármit amit , kifizeted,  haza viszed és megeszed.A mágiákat mindig személyre szabva, a kérésnek megfelelően kell elkészíteni. Az angyalok csak azt a kívánságot teljesítik , amelyik nem ütközik az Isteni gondviselésbe, a karmába, a 2 ember karmikus sorsába. Fontos tudni az angyaloknál, az égieknél nincs idő, (mert ők 4-5 dimenzióba vannak,mi pedig a 3. dimenzióban) Ami az angyaloknál, égieknél 1 nap nálunk az  1-2 év , de akár 3 év is lehet nehéz összetett esetekben.( Főleg ha vetélytárs is van)

Amennyiben az összes mágiák elvégzése után 6-9 hónap az után sem még mindig nem indultak be az energiák, érdemes egy ráerősítést csinálni.   Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy  mágiában  való hit? Gondolkodjunk csak! Akinek sikerült, mert akart és hitt és reménykedett és betartotta azt, amire kértem, de hazudnék, ha azt írnám, hogy mindenkinek sikerült, volt olyan, aki félúton feladta, mert azt is tudni kell a mágiákról , hogy nem ripsz-ropsz működik, hisz maga a szertartás is majdnem 3 hónap vagy egyes mágiák 6 hónap tart. Ezután következik még a több hónap átíródási idő, Ma már elmondhatom, hogy a visszajelzéséből tudom, hogy akinek sikerült és azt is tudom, hogy az aki meg is tett mindent, hogy így legyen és meg is fog tenni mindent aztán akad, aki ugyan végigcsinál minden leírt rituálét, betartja az időpontokat is,
de ez az egész csak egy cselekvéssor a számára, a fajta „próbáljuk meg, aztán lássuk mi lesz” módon,
s aztán lesi az eredményt, kételkedve várja a bizonyítékokat.
Ami persze tönkretesz mindent, hiszen az Univerzum nem értékeli
a„na, most mutasd meg mit tudsz” kihívásokat.

Aki képtelen hinni abban, hogy

kikel a mag, amit a mágiájával elültet,

az jobb, ha bele sem fog az egészbe!

Mi az angyal mágia?

Az angyalmágia :az angyalok segítségével végzett mágia. Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, varázslatokat végzünk angyalokkal. Különböző módokon segítséget kérünk angyalainktól.

Mi az angyalmágia legfőbb célja?Igyekszünk bevonzani őket életünkbe és együtt munkálkodni velük. Az angyalok a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést. Így minden olyan tevékenység, amit angyalokkal végzünk, vagy olyan, amelyekben a segítségüket kérjük, meghozza munkánk gyümölcsét.

Milyen gyakran éljünk az angyalmágiával?Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és kérjük a segítségüket, hogy szolgálhassák a mindenségben a jót.

Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is Mi az angyalokhoz intézett kérés lényege?                                                                                            Ha valamit kérünk, az minden esetben megnyílást jelent a másik fél felé. Miközben megnyílunk, készen állunk valaminek a befogadására is. Átlépünk korlátainkon, és felfedezzük az életükben jelenlévő csodákat. Mindazt, ami körülvesz, csak eddig nem láttuk meg a szépséget, a szeretetet, a jóságot és a bölcsességet. Az angyalok csak a karmánkkal összeegyeztetően segítenek.Ami nem ütközik az Isteni gondviselésbe!!!

Az angyalmágia szigorúan égi segítőinkkel együtt végzett szertartás. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk vágyaink elérésében, az Univerzummal dolgozunk együtt.

Mi a baj a fekete kötéssel?

 

Sajnos sokan még a fogalommal sincsenek tisztában. Ez egy fekete mágiás, rossz szándékú entitásokkal létrehozott, nem mindig karmikus kapcsolatra készített szerelmi kötés, amely még a hagyományos szerelmi kötésnél, amely szintén fekete mágia, és nem fér bele a tiszta szándékú kötés fogalmi körébe, is rosszabb.

A fekete kötést lehet karmikus kapcsolatra is, ikerlángokra is tenni, a lényege, hogy egy rossz szellemet vagy démont szólít a mágus a varázskörbe és NEM KÉRI HANEM FELSZÓLÍTJA, hogy kösse össze a szerelmeseket.
Ez az a mágia ami kimondottan bezavarja a kártyát, látványosan és azonnal átírja a jövőt. Az ikerláng kapcsolatot megfertőzi, elferdíti, tönkreteszi. A nem ikerláng kapcsolatot pedig létrehozza, megerősíti de ugyanúgy zombit csinál az illetőből, mint a hagyományos kötés. Ez is, az is veszélyes.
Ez azonban a legveszélyesebb mágiák egyike.
Személyes tapasztalat során találkoztam vele én is.

A fekete kötés legfőképpen arra van hatással, akire teszik, másodlagos az ikerlángjára és csak harmadlagos arra, aki kérte. Ő szó szerint bármikor elsétálhat, a megkötött személy azonban nem.

Ő nem tud kitörni a megkövesedett, évek óta őt fogva tartó helyzetből, és mivel az ikerlángja a lelke másik fele, érzi mindazt, amit a megkötött kap, azt a fájdalmat, azt a tehetetlenséget, kilátástalanságot, dühöt, sok elfojtott érzelmet, félelmet. Önmagát teljesen leírja, szinte aláveti magát a megkötőnek, sokszor nem is emlékszik mindenre, ami vele történik, és AKKOR IS BENNE MARAD A KÖTÉSSEL KIKÉNYSZERÍTETT KAPCSOLATBAN, HA ÉVEK ÓTA MEGALÁZÓ SZÁMÁRA.

 

A fekete kötés jelei
a megkötött személyen:

– fásultság, energiahiány, “semmi nem érdekel, semmi nem izgat” érzés

– nem tud aludni, éjszakákat van ébren, reggel, vagy akár már hajnalban zaklatottan riad fel

– nem találja a helyét, csak teng-leng, semmihez nincs kedve, már nem akarja megoldani az életét, ha voltak is céljai, azok nem motiválják többé

– az életét üresnek, sivárnak, kilátástalannak érzi, feladja a reményt, beletörődik, nincs ereje változtatni

– hátfájás, fejfájás gyötri,aminek az okát nem tudja, valójában az őt birtokló és irányító entitás leggyakrabban a hátra és a vállakra ül rá

– gyakori a mellkasi fájdalom, a fulladás, a kaparás a torokban, főként, amikor valami fontos dolgot mondana ki, de egyszerűen nem tudja, mert úgy érzi, fullasztó érzés van a torkában, a szíve szúr, fáj, nem kap levegőt, fáj a feje, akkor is, ha korábban soha nem fájt, ennek a csakrákhoz van köze, mert a fekete kötésnél lezárják a koronacsakrát, a torokcsakrát, a szívcsakrát

– fásult a szexualitást illetően is, nincs kedve hozzá, minden érdeklődését elvesztette ez irányban, nem is érzi szükségét, ez akkor is igaz, ha korábban ennek pont az ellenkezője volt nála tapasztalható

– amikor tiszta pillanatai vannak, akkor hirtelen, egyik pillanatról a másikra jut eszébe az ikerlángja, akihez valójában tartozna, és ez számára furcsa, de mégis feldobja, ilyenkor úgy érzi, tennie kell, meg kell keresnie Őt, el kell érnie Őt, számtalan érzés kavarog benne, de mire eljutna a megvalósításig, a félelem leblokkolja.

Bebeszéli magának, hogy nem érdemli meg, nem felelne meg, nem elég jó Neki, úgysem lehet belőle semmi, az egész lehetetlen, és szinte hálát ad a Teremtőnek, hogy van mellette valaki..a megkötött személy…..
HA HÁROM RÁILLIK, MÁR NAGYON NAGY AZ ESÉLYE, HOGY FEKETE KÖTÉS VAN!

A fekete kötés tehát nagyon veszélyes,
főként, ha a felkért fekete mágus alapos munkát végez, és időről-időre újítja a kötést. Mert ekkor hiába kötünk mi is újra és újra, tisztítunk, ez éveken át tartó küzdelem a legtöbb esetben, mégis van értelme, hiszen megmentheted vele azt, akit a legjobban szeretsz…de ha erre adod a fejed, az hatalmas küzdelem, sokszor szélmalomharc, rengeteg munka, energia.
A legnehezebb eseteim ezek közül kerülnek ki, tehát ahol fekete mágiás, démoni kötést alkalmaztak, nem ikerláng kapcsolatra. Számomra is egy kihívás, mert ezáltal tanulok, fejlődök és erősödök én is, ahogyan Te is, aki ebben a pillanatban is ezeken a sorokon rágódik, és eljutott a felismerésig….akit szeret, azon fekete kötés van…

Ahogyan a rontásnál, itt sem lehet várni, itt is cselekedni kell minél előbb, mert a rossz szellem, akit a megkötöttre tettek, napról-napra, évről-évre szívja az energiáját, és a legtöbb esetben a megkötött személy MÁR ÉVEK ÓTA NEM ÖNMAGA, a róla készült fotók szinte ijesztőek, egy gyakorlott látnok, médium, jósnő azonnal észreveszi a fekete kötést kártya nélkül is, pusztán azzal, hogy ránéz a képre. A kép szinte sugározza magából a sötétséget, látható, hogy az illetőnek sötétbe hajlik az aurája, a szemek körül feketeség van, és az már nem a kialvatlanság miatt van….
Ha elég erősnek érzed magad, hogy belevágjunk, akkor minél előbb írj, ne felejts el egy-egy képet csatolni rólatok, és ha tudod, hogy ki kötheti, akkor róla is.

 

Figyelem! A mágia sikere nem csak a máguson múlik ezért nincs 100%-os garancia és pénz visszatérítés sem!!

Minden elvégzett szertartásról fotót küldök.


Én csak annak tudok segíteni aki velem teljes összhangban van és betartja amiket mondok és otthon elvégzi a rá szabott feladatokat.

Például kivárja a hatóidőt és a mágia munka idejét és közben nem fordul más jósokhoz, mágusokhoz, nem beszéli ki a mágiákat, nem titkolózik előttem, nem tartozik a munkadíjban.

Emellett a gyógyulás a változás alapja a HIT be, bennem és a sikerben. Aki folyton negatív és panaszkodik az nem tud bevonzani és teremteni akkor én hiába csinálom. A komplex és több embert érintő mágia csomagoknál az átírási idő hosszabb is lehet mire minden megoldódik, de a szabad akarat és az egyén döntése mindig marad.

A szerelmi mágia csomaghoz NEM tartozik hozzá a folyamatos,mindennap,meg

egész napos chat-es (viber,messenger,sms,telefon) konzultáció, útmutatás, 

tanácsadás. Egész nap ügyfeleket fogadok, erre nincs időm. 

1 óra Spirituális Szolgáltatás

(Szerelmi mágiák)

40.000FT/ÓRA

Vélemények

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok