fbpx
Szellemgyógyászat, Energiagyógyászat

Mire számíthatsz egy szellemgyógyászati kezeléskor?

Szellemgyógyász-pszí sebész kezeléskor teljes nagy tisztítással , oldásokkal mindent megszüntetek , ami a lélekbúrában , aurában, csakrákban vanak, minden ami negatív. Többek közt, átok vagy rontás, kötésések oldása ,blokkok , negatív energiák ,szellemek, ha vannak démonok, ördögök is ,elementálok ,megszállók,fekete mágia, emléksúlyok stb.

A lelketek felszabadítását a negatív entitások ,úgy mint hozzátok tapadt elhalt lelkek, vagy esetleg démonok, negatív gondolati elementálok, ebben az életben rátok rakódott blokkok melyek gátolják életetetek az anyagiak, a párkapcsolat, szerelem ,egészség a munkahely, a család terén.

A negatív vezető elküldését mellőletek ( ha vannak rossz spiritualis beavatások lényei). de a szerelmi kötések, párkapcsolati blokkok feloldását, karmikusakat is , az átkok rontások, kötelékek levágását. Csakra valamint aura tisztítást és harmonizálást csinálok és a testetek sejt szinten történő gyógyítását.

A ritualé alatt nagy áldást kérem az életetekre mely a legerősebb védelem minden negatívitástól.

Mire jó neked , nektek még a amit csinálok?

Lélek, szellem, karma gyógyítás, átok levétele, rontás levétele testetekben, aurátokban történő tisztítás ( sokan nem tudják akik betegségben szenvednek hogy a helytelenül működő csakrákban húzodnak meg betegségek főbb okai.

Csakrák lehetnek átjárók is más dimenzióban lévő lényeknek. Generációs átkok (családi átkok) tisztítása feloldása és védelem! Démonok negatív vezetők, entitások elküldése -Éteri kötelékek elvágása szerződések feloldása, előző életbeliek is.

Szerelmi kötelékek elvágása-kitisztítása plusz védelmet kapsz hogy ne tudjon senki többet kötést , átkot, rontást tenni rád. Lélekkötések oldása, kitisztítása.

Bolyongó szellemek mint lakásban mint rajtad egyaránt átsegítése a fénybe. aura tisztítás, csakra tisztítás reikivel ,pszisebészettel arkangyalokkal.

Táltos gyógyítói technikákkal, átjárók megszüntetése házadban. Szellemek negativ energiak elküldése a házakból. Angyalok küldése , védelem. Ház szentelés távban. Blokkok kioldása-kitisztítása térből, házból.

Előző életekből hozott szerelmi kötések elvágása, eskük-fogadalmak ki tisztítása.

Jelen életedből elszenvedett sérülések tisztítása (pl: családból hozott, párkapcsolatból hozott, élet eseményekből hozott, vagy bármely más életterületedből származó sérülések kitisztítása csakrákból. Hisz minden oda tárolódik el, mint előző életekből, illetve jelen életetekből.

Szeretnél szellemgyógyászat segítségével te is gyógyítani? Részletek itt.

Szellemgyógyászat-Pszí sebészet hatása

Felszívódnak a rákos daganatok, a polipok eltávoznak a testből, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkből. A kóros elváltozásokat létrehozó majd éltető negatív energiákat távozásra kényszeríti a magas rezgésű pszi-sebészet energia, ennek eredményeként a daganatok elhalnak, majd a szervezettisztító mechanizmusa kitisztítja a szervezetből az élettelen daganatokat, sejteket, szöveteket. Megszünteti a gyulladást az egész szervezetben bárhol, és így tudnak gyógyulni az autoimmun betegségek is. Vagy akinek van lebontja a vesekövet , epekövet.Helyreállitja sejteket DNSt is! Feloldja az előző életből hozott traumákat, betegségeket. Új szöveteket , sejteket képez! De beindítja az elhalt idegeket is pl. Baleseti bénulásnál. Volt olyan esetem 2 hét alatt 2 naponkénti komplex kezeléssel lebénult , teljes jobb láb ,mankóval közlekedő futni tudott 8 kezelés után!  Az orvosok nem hittek a szemüknek! Több eset is volt rá, hogy 1 alkalom komplex szellemgyógyászati kezelés után megszűnt a több éve fennálló gyulladása.

Visszajelzések

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok