fbpx

Angyalfénykommunikáció

tanfolyam

 

Neked való az angyalfénykommunikáció ha:

 • …szeretnéd megtapasztalni az angyalok jelenlétét és támogató szeretetét.
 • …szeretnél megismerkedni az őrangyaloddal, vele dolgozni, segitségét kérni
 • …meg akarod ismerni az arkangyalokat és szívesen dolgoznál együtt velük.
 • …egy elmélyült angyalmunkákkal, meditációkkal, vizualizációkkal töltött hétvégére vágysz.
 • …már van kapcsolatod az Angyalbirodalommal, de szeretnél tudatosabb angyalmunkát végezni.
 • …szeretnéd megérteni az angyalokkal kapcsolatos élményeidet, az angyaloktól származó jeleket.
 • …angyali segítségre, angyali beavatkozásra van szükséged az életedben.
 • …angyali, arkangyali energiák segítségével szeretnél javítani nemcsak a saját helyzeteden, de a családod és környezeted életén is.
 • …meg szeretnéd tanulni az angyalokkal és arkangyalokkal való együttműködés módszereit.
 • …már elvégeztél egy angyaltanfolyamot, de még tovább szeretnéd gazdagítani a tudásodat, vagy még közelebb szeretnél kerülni az angy alokhoz. .Arkangyalokhoz
 • … Ha szeretnél javitani testi- lelki egészségeden , .. Ha Szeretnél javitani anyagi, pénzügyi helyzeteden!!! Vagy. Magánéleteden ! A speciális Angyalok segitenek.

A tanfolyam 8-10 órás lehetőség van egyénileg és csoportosan is elvégezni.Dupla beavatással,védelemmel,oklévéllel,meditációval,angyalok megtapasztalásával,érzékelésével történik.Egyszeri elvégzés után,ingyenes korlátlan számú ismétlésekkel.

 

Miért érdemes elvegezni az angyalfénykommunikáció tanfolyamot ?

 

Az angyalok csodálatos módon fizikai testet öltenek, hogy segíthessenek, de sokkal inkább jellemző rájuk az, hogy a háttérből a helyes irányba bökjenek minket. Az az ők szándékuk, hogy megvédjenek a bajtól, segítsenek a gyógyulásban és minél több lehetőséget nyújtsanak a boldogság, szeretet és növekedés megtapasztalására. Ne aggódj, ha még nem tapasztaltad az angyalok jelenlétét. Az ők energiájuk annyira fényes és tiszta, annyira magas frekvencián rezegnek, hogy tudatos érzékelésükhöz először saját energiaszintedet kell megnövelned és nyitottnak kell lenniük szubtilis érzékeidnek. Fontos a tanfolyamon kapott beavatas és Védelem . Meg lehet tanulni látni, hallani és érzékelni az angyalokat.A tanfolyamon érzékeltetni fogom veled őket. Megéri a fáradtságot, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal és útmutatásaikkal, ez ugyanis gyakorlás és kitartás kérdése. A jó hír viszont az, hogy az angyalok bizony gyakran hagynak jeleket és nyomravezető ismertetőjegyeket az utunkban, hogy éreztessék jelenlétüket. Mindenki kap angyali jeleket, de sokan túl elfoglaltak és szűk látókörűek ahhoz, hogy észrevegyék ezeket. Mielőtt ráhangolódnánk az angyali gondviselés jeleire, először is el kell kezdenünk jobban figyelni rájuk és keresni őket! A jelek a segítségük és támogatásuk kérésére adott válaszként jöhetnek, vagy előtűnhetnek egyszerűen a semmiből, hogy megmutassák ezek által, szeretnek és támogatnak minket. Láttál már angyali alakot felhőkben vagy virágokban? Esetleg folyton pénzérmét vagy tollakat találsz az utadban? Bizonyos visszatérő, ismétlődő számokra leszel figyelmes? Ezek mind olyan jelek, amelyeket az angyalok használnak, hogy éreztessék jelenlétüket – és még sok más ezekhez hasonló van. Lássuk, melyek a leggyakoribb jelek, amelyek arra utalnak, hogy melletted vannak az angyalok:

Fényvillanások Az angyalok fénylények, így gyakran láthatjuk őket egy futó, csillanó fényvillanás formájában meditáció közben, az álmunkban vagy éppen a szemünk sarkából. De szintén használhatnak fénygömböket, szivárványt vagy fentről jövő fénycsóvákat, hogy felkeltsék figyelmedet, hogy igazolják és biztosítsanak afelől, hogy veled vannak és a jó úton haladsz. Mély szeretet és béke érzése Amikor az angyalok szerető szárnyaikkal átkarolnak, az egy hihetetlenül békés és kényelmes érzéssel tölt el. Amikor például egy nehéz döntés miatt tépelődünk, és végül megállapodunk egy lehetséges választásnál, hirtelen béke és nyugalom tölt el, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Az őrangyalunk átölelt. Hívtad már valaha őrangyalodat meditáció közben? Érezted ilyenkor a meleg bizsergést egész testedben? Ha igen… lazulj el és élvezd. Az őrangyalok veled vannak.Megtanitom neked hogyan hivd őket , hogyan dolgozz velük . Hogyan kérj tőlük. Mindent megtudsz velük teremteni .

Egyetemes megismerés érzése Az angyalok Isten hírnökei, tehát megtapasztalni az angyali gondviselést minden bizonnyal arról árulkodik, hogy igaz összhangban vagy a dharmáddal, az életcéloddal. Volt már, hogy egy fontos döntés előtt állva hirtelen, szinte a semmiből jöttél rá, hogy mit kell tenned, és teljesen biztos voltál benne? Vagy segítséget kértél a gyógyuláshoz és hirtelen ihletet kaptál a tudatosabb élethez, a holisztikusabb életvitelhez, a természet közelségéhez… Vagy egyszerűen csak tisztában vagy azzal, hogy őrangyalaid veled vannak, még ha nem is vagy egészen biztos abban, hogy honnan és miért. Tudni azt, hogy angyali gondviselésben részesülsz – biztosít afelől, hogy tényleg, valóban veled vannak az angyalok. Figyelj rájuk, és köszönd meg angyalaidnak a gondviselést, intuíciót és jeleket, amiket az utad során küldenek neked. Ahogy elkezded észrevenni az angyalok jelenlétének akár a legapróbb jeleit is, úgy jó úton haladsz a további, részletesebb és látványosabb megtapasztalások felé, az égi segítőid nyújtotta segítség és támogatás érzékelése felé.jelentkezés a tanfolyamra folyamatos.

 

Jelentkezni vagy érdeklődni üzenetben

vagy telefonon: 06-70-369-5031 illetve email-en:

markosedit1975@gmail.com

http://spiritualisoktatas.hu

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok