fbpx

Párkapcsolati nehézségek oldása

 

 

Párkapcsolati nehézségek Oldása : mindkét részről. Kevesen fogadják el, hogy létezik a Lélek. Azt gondolom mindenki tudatalatt egy öszinteségen és Feltétel Nélküli Szereteten alapuló kapcsolatot keres, amiben természetes a Hűség, bár az emberek többsége ma még ezt megfogalmazni és bevallani sem tudja legalább saját magának. Sok bonyodalmat okozhat az is, hogy fiú-lány, férfi-nő soha nem tudja egyformán értelmezni ugyanazt a szót és megélni ugynazt a történést. Ez egy olyan igazság mely mögött sokkal több minden rejtözik, mint gondolnánk.

Az emberi agy egy roppant bonyolult szerv. Egészséges embereknél a két agyfélteke integráltan együtt működik és vesz részt a gondolkodásban, információk feldolgozásában. Viszont mindenkinél más a domináns agyfélteke. Nincs két egyforma lélek, ahogy ember sem. Mások a szülői mintáink, jelen életi fájdalmaink bánataink, programjaink kódjaink, blokkjaink, tapasztalásaink, mint ahogy mások az elöző életeink blokkjaink, tapasztalásaink is, és a generációs vonalaink is különbözőek. A gondolkodásbeli különbségek, érzelmek és történések eltérései miatt, a saját átélt élményeink tükrében tudjuk látni csak és kizárólag a világot. Az pedig ahogyan látjuk mindenkinek a saját Igazsága.

A bennünk lévő Igazságot pedig soha nem fogja látni a másik fél, csak akkor ha az érzelmeinket, gondolatainkat megfogalmazzuk és tudatos és öszinte kommunikációval tudtára adjuk. Hiszen Ő aki olyan fontos nekünk egészen biztosan a saját tükrén keresztül ugyanabban a mondatban és történésben a saját Igazságát fogja látni. Nem azért mert nem akarja, hanem azért mert nem tudja másképpen látni. Amennyiben viszont kimondjuk és ezáltal megismeretjük a bennünk lévő Igazságot, lesz arra esély, hogy a másik is megértse majd elfogadja mi zajlik bennünk. Nem az a lényeg, hogy ő is úgy érezze, mert biztosan nem fogja, hiszen más érzelmek zajlanak benne, de ha már érti, akkor van meg a lehetőség arra is, hogy eltudja fogadni, mi miért érzünk egy adott mondattal vagy tettel kapcsolatban úgy, ahogy éppen reagálunk rá .

Parkapcsolati nehézségek Oldása, tisztitása : Abban az esetben ha jobbá szeretnéd tenni a kapcsolatotokat, Teljes Lélek Oldással, tisztitással oldom:​ >mindazt a fájdalmat, bánatot amit egymásnak okoztatok szavakkal, tettekkel akár előző életekben is!!! >mindazt ami meggátolja azt, hogy Boldogok legyetek, szerelemben, szeretetben éljetek >mindazt ami akadályozza, hogy ki tudjátok mondani és mutatni egymásnak a Szeretetet, Szerelmet vagy Vágyat >mindazt ami gátolja, hogy megtudjátok egymásnak mondani a saját Igazságotokat egy-egy mondat vagy történés után >Átok-Rontás-vagy Fekete Mágia van a kapcsolaton azt is leveszem , megszüntetem akár karmikus szinteken is.