fbpx

Tértisztitás, háztisztitás, szelleműzés

A háztisztítás magába foglal minden olyan mágiától (kötés, átok, rontás…) szellemlények, démonok, negatív gondolati elementáloktól való teljes tisztítást, sötét energiacsatornák – túlvilági kapuk, átjárók lezárását, fénnyel történő blokkolását majd egy teljes körű védelmet mely a tisztítás után az imént említett sötétséget, lényeket, lelkeket távol tartja védve ezáltal a lakást, házat ingatlant attól függ melyikről van szó. Nem utolsó sorban természetesen a benne lakókat is. A lakás/háztisztításban nagyon fontos megemlíteni az alapzatát, azt a területet ahol a lakás, ház alapja helyezkedik el. E példa esetem lakásának alapzatán fekete mágiát tapasztaltam. Ezek a mágiák nem feltétlenül ebből az életből adódóan maradtak energetikailag ezen a területen. Ezt úgy kell elképzelni, hogy akár ősi időktől kezdve hordozza magával ez a terület ezt a minőséget mely hatással van azóta is az ott élő személyek életére, az ott történt esetek helyzetek kimenetelére és azok milyenségére. Nyilvánvalóan negatív úgynevezett „ rossz gonosz” helyzetek, történések létrejöttét értem ez alatt. Tehát a fekete mágia sok esetben magán a ház/lakás területén jelen van melyre az alapok épültek. A mágia ezáltal egy olyan erős negatív szinten tartja a ház energetikáját mely erősebb az átoknál rontásnál stb. Erről az esetről azt kell még tudni, hogy ha ilyennel van dolgunk annak sokszor mágusi, boszorkány tevékenység, sötét szertartások megtartása az okozója, kiváltója ezen a területen. Így automatikus nagyon erős fekete mágiát kap a hely. Ezt persze legtöbb esetben nem erre a földi életre kell érteni hanem bármelyik másik előző életek egyikére vonatkozóan. A fekete mágia illetve fekete mise szertartások a legerősebbek mindenek között. Ez azért van mert ez a legösszetettebb sötét minőség amely több átkot, rontást, kötést, lélekkötést is magába foglalhat ( erőségétől függően természetesen).Áldást, Védelmet, Angyalok küldését is elvégzem az ingatlanon. Távban is lehetséges cim és adatok alapján.
– Kik vagy mik a szellemek?

– Nem evilági lények, akik valamilyen módon mégis itt maradtak a Földön. Lehetnek például olyan emberek szellemei, akik balesetben haltak meg, és nem tudtak felkészülni a távozásra. Vagy akik túlságosan ragaszkodtak az anyagi léthez, és haláluk után a maradás érdekében megpróbálnak hozzátapadni egy emberi lélekhez. Érzelmileg labilis, lelkileg kiegyensúlyozatlan, legyengült embereket választanak erre a célra. Különösen veszélyeztetettek a drogosok, alkoholisták, depressziósok. De bizonyos helyek, például a temetők látogatása is kockázatot jelent.  Ilyen helyek a kórházak is, ahol csupa beteg, legyengült ember van, ahol sokan meghalnak. Vagy egyes emlékhelyek, mint például a Terror Háza. De járókelőként is megtörténhet, hogy ránk tapad egy szellem, ha épp a közelünkben történik egy baleset, és valaki meghal. Imádkozzunk az elhunytért, ezzel magunkat is védhetjük.

– Miben nyilvánul meg az ártalom, amit ezek a lények okoznak?

– Abban, hogy az ember az élete valamely területén, például a munkában, a párkapcsolatban állandóan problémákkal küzd. Esetleg baleseteket szenved, anyagilag tönkre megy, megbetegszik, nem találja a helyét, nem tudja, hogy mit szeretne csinálni. Előfordul, hogy a megszálló lény azért küzd, hogy el tudjon menni innen, és magával viszi azt is, akire rátapadt. Az öngyilkosok nagy százaléka ilyen megszállott állapotban van. A szellem uralja a megszállt ember testét. Az illető nem önmaga többé. Lehet, hogy saját magán nem is veszi észre ezt, csak a hozzátartozói, a környezetében élő emberek tapasztalják, hogy teljesen megváltozott a személyisége.

 

A tértisztítást, háztisztítást, megszállók: szellemek, elhalt lelkek, démonok, ördögök elvezetését

kérheted személyesen vagy távban( telefon, messenger,

skype, viber) is a világ bármely részéről is, fotók és adatok, cím alapján.