fbpx

Szerelmi kötés vagy szerelmi mágia a jobb?

Szerző: | Cikkek

Szerelmi mágia vagy szerelmi kötés a jobb?

Először is szeretném tisztázni, hogy a szerelmi kötés az egy sötét oldali dolog aminek rengeteg hátulütője van. A szerelmi mágia pedig fehér oldali, angyalokkal dolgozó tiszta mágia, nincsenek mellékhatásai.

Hogyan működik a fekete szerelmi kötés?

A szerelmi kötés lényege, hogy egy szellemet vagy démont szólít fel a mágus, hogy kösse össze a párt. Ez a jövőt írja át és zombit csinál a megkötött személyből. A megkötött személy nem tud majd elszakadni a másiktól, akkor se ha már a megkötő el is hagyja később. Nem is érti miért akar vele lenni. Mivel össze vannak kötve, így a megkötött személy érzi a másik fájdalmát, dühét, érzelmeit.  A szerelmi kötés-t kérő is negatív energiákat, blokkokat, átkot, démont kap attól a mágustól akitől a kötést megrendelte. A karma törvénye alapján is büntetést kap, a jövőben baleset érheti, daganat, szerencsétlenség, depresszió, idegesség alakulhat ki. A szerelmi kötés woodoo mágiával hozzák létre a mágusok és állati véráldozatokkal amit a démon világ szeret.

Mik a fekete kötés jelei? 

A megkötött személyen

– fásultság, energiahiány, “semmi nem érdekel, semmi nem izgat” érzés

– nem tud aludni, éjszakákat van ébren, reggel, vagy akár már hajnalban zaklatottan riad fel

– nem találja a helyét, csak teng-leng, semmihez nincs kedve, már nem akarja megoldani az életét, ha voltak is céljai, azok nem motiválják többé

– az életét üresnek, sivárnak, kilátástalannak érzi, feladja a reményt, beletörődik, nincs ereje változtatni

– hátfájás, fejfájás gyötri,aminek az okát nem tudja, valójában az őt birtokló és irányító entitás leggyakrabban a hátra és a vállakra ül rá

– gyakori a mellkasi fájdalom, a fulladás, a kaparás a torokban, főként, amikor valami fontos dolgot mondana ki, de egyszerűen nem tudja, mert úgy érzi, fullasztó érzés van a torkában, a szíve szúr, fáj, nem kap levegőt, fáj a feje, akkor is, ha korábban soha nem fájt, ennek a csakrákhoz van köze, mert a fekete kötésnél lezárják a koronacsakrát, a torokcsakrát, a szívcsakrát

– fásult a szexualitást illetően is, nincs kedve hozzá, minden érdeklődését elvesztette ez irányban, nem is érzi szükségét, ez akkor is igaz, ha korábban ennek pont az ellenkezője volt nála tapasztalható

Mi az szerelmi mágia vagyis angyal mágia?

Az angyalmágia az angyalok segítségével végzett mágia. Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, varázslatokat végzünk angyalokkal. Különböző módokon segítséget kérünk angyalainktól. Mi az angyalmágia legfőbb célja?Igyekszünk bevonzani őket életünkbe és együtt munkálkodni velük. Az angyalok a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést. Így minden olyan tevékenység, amit angyalokkal végzünk, vagy olyan, amelyekben a segítségüket kérjük, meghozza munkánk gyümölcsét.

Milyen gyakran éljünk az angyalmágiával?Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és kérjük a segítségüket, hogy szolgálhassák a mindenségben a jót. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is Mi az angyalokhoz intézett kérés lényege? Ha valamit kérünk, az minden esetben megnyílást jelent a másik fél felé.

Miközben megnyílunk, készen állunk valaminek a befogadására is. Átlépünk korlátainkon, és felfedezzük az életükben jelenlévő csodákat. Mindazt, ami körülvesz, csak eddig nem láttuk meg a szépséget, a szeretetet, a jóságot és a bölcsességet. Az angyalok csak a karmánkkal összeegyeztetően segítenek.Ami nem ütközik az Isteni gondviselésbe!!! Az angyalmágia szigorúan égi segítőinkkel együtt végzett szertartás. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk vágyaink elérésében, az Univerzummal dolgozunk együtt.

Honan származik az angyal mágia?

Minden ősi tudás Atlantiszra vezethető vissza. Miután az ottani civilizáció véget ért ezen tudásanyag egy része az Egyiptomba lett átmentve, különböző félistenek által, mint például Toth. Nagyon leegyszerűsítve, innen ered minden, amit ma is használunk és alkalmazunk. A mágia, számmisztika, asztrológia és még sok minden más, beleértve az angyalokat is. Kb. 2000 évvel ezelőtt az esszénus közösség egy zsidó irányzat volt. edomitáknak is hívták őket.

Jákobnak 12 fia volt. Ebből alakult később az izraeliták 12 törzse. A tizenkét törzs szétvált 10 törzsre, és 2 törzsre. Az egyik Juda törzse (Dávid király, aki legyőzte Góliátot, és fia Bölcs Salamon). Akik összefogtak a leviták törzsével (farizeusok, papi kaszt), és izraelitáknak nevezik magukat. Jeruzsálem volt a központjuk. A másik 2 törzs az edomiták törzse. Ők kint éltek a pusztában. (Keresztelő Szent János – a pusztából kiáltó szó) Náluk mindenki egyenlő, szabad emberek voltak. Nem tartottak szolgákat.

Egyszerű és szerény életet éltek. Kerülték a túlzásokat és a mértéktelenséget, mert úgy tartották, hogy testnek és léleknek is terhére van. Életükben az angyalok központi szerepet töltöttek be. Csodás képességeik az angyalokkal való intenzív kapcsolatnak tudható be. Szinte törvények nélkül éltek, testvérnek szólítva a másikat. Volt egy királyuk, akit perfektnek (tökéletes) hívtak.

A király dolga, nem az embereken való uralkodás, hanem az emberek segítése. Ő egy spirituális beavatott, aki kapcsolatban áll az égiekkel. Ennek tudható be, különlegesnek hitt képességei: Manna hull az égből vagy a sziklából vizet fakaszt. A király feladata gondoskodni a népéről. Egy törvényük, alapelvük volt: Ne tégy mással olyat, amit nem szeretnéd, hogy veled is tegyenek! Ha ezt betartod, akkor nem kellenek törvények.

Ez a közösség évszázadokon keresztül létezett több országban, különféle nevek alatt. Az egyik híres esszénus közösség a Holt-tenger mentén élt. Ők a sivatagban Kumránban telepedtek le. Ezeket a tekercseket találta meg 1945 vagy ’47-ben egy beduin kecskepásztor, barlangokban elrejtve. Ezekben vannak az eredeti Evangéliumok, és Imánuel Jézus igazi tanításai… Az Ószövetség leírásai alapján sokat harcoltak egymással.

A harc oka, hogy ugyanazt az Istent imádták, csak másképp. Juda törzse szerint nem volt szabad kimondani az istenük nevét. Az esszénusok szerint pedig kimondhatják az isten nevét, és az angyalokat is használhatják teremtésre. Ők ezt is tették. Tisztelték a Mennyei Anya és Atya angyalait, például péntek reggel a Levegő angyalát… És feladatkörük alapján elnevezett angyalokat is, például Ambriel – a tudás angyalát…, Emkiel az anyagiak angyalat s Simiel s Haniel s Anael a szerelem angyalat stb…..

Hogyan működik a szerelmi mágia, párkapcsolati harmonizáció? 

Angyalok segítségét kérjük, akik abba segíteni, hogy valódi érzelmek lángoljanak fel és a szerelem egy életen át tartson. Angyal mágiáknál az égiektől kérünk segítséget, így nem alakulhatnak ki mellékhatások. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is.

Az angyalok csak a karmánkkal összeegyeztetően segítenek.Ami nem ütközik az Isteni gondviselésbe és ezért nem jár büntetés.Minden esetben alkalmazzuk a párkapcsolati blokkoldást és a felek teljes tisztítását( átkok, negatív energiák, elementálok, szellemek levétele). Így a kapcsolat harmonizálódik és a felek újra egymásra találnak. A szerelmi mágiánál fontos először is egy párkapcsolati elemzés.

 

Mi akadályozhatja a boldog párkapcsolatot?

Lélekszerződés felbontás

Tegyük fel, hogy egy lélek azzal a karmikus feladattal inkarnálódik a Földre, hogy egy bizonyos időpontban találkozik valakivel, akivel összeházasodnak, majd elválnak, ezután pedig egy másik személlyel köt házasságot. Ha ennek az embernek az első párja fiatalon külföldre költözik, és emiatt ők sohasem találkoznak, akkor a lélekszerződésük teljesítése el fog lehetetlenülni.

Miért jelent ez nagy problémát?

Azért, mert a későbbi kapcsolat nem jöhet létre addig, amíg a korábbi nem lett teljesítve, ezért hiába van a lélekszerződés teljesítése ellehetetlenülve, az őrangyalok továbbra is azt fogják támogatni, hogy az illető az első párjával házasodjon össze, és amíg ezt nem teljesíti, a második párjával való kapcsolatát meg fogják hiúsítani. Az őrangyalok feladata mindig a karma végrehajtása, ami egy lélekszerződés lehetetlenülése esetén oda vezethet, hogy az embernek sohasem lesz párja, vagy pedig nem tartós, és nem boldog kapcsolatai lesznek.

Ha valaki a későbbi párjával találkozik, és a tiltás ellenére összeházasodik, akkor sem lesznek boldogok, mert az őrangyalok nem támogatják a kapcsolatukat. Ha viszont az ember életútjában egyetlen párkapcsolat van, de ennek a teljesítése lehetetlenül, akkor az Égiek egyáltalán nem fogják támogatni, hogy az illetőnek bárki mással párkapcsolata legyen. Biztosan találkoztál már olyan fiatal nőkkel, akik intelligensek, kedvesek, szépek, ennek ellenére nem jön nekik össze egyetlen párkapcsolat sem, hosszú távon nincs senkijük. Ennek vagy karma az oka, vagy pedig az, hogy az első párkapcsolatuknak a teljesítése meghiúsult, ezért az őrangyalok nem engedik őket tovább az útjukon.

Az ellehetetlenült lélekszerződések által okozott problémák megoldása az, hogy fel kell bontani, vagy esetleg módosítani kell a lélekszerződést, amit csak a két ember Felsőbb Énje tud megtenni, mert ők kötötték azt meg. A lélekszerződés megszüntetése akkor is megoldást jelenthet, ha az teljesíthető lenne, de ez valamelyik féltől a másik fél szerződésszegése miatt nem várható el. Ha például az van két ember karmájában, hogy hosszú ideig házasságban fognak élni, és hűségesek lesznek egymáshoz, de az egyik fél megcsalta a másikat, akkor célszerű lehet felbontani a lélekszerződést. Erre azért van szükség, mert ha nem bontjuk fel a lélekszerződést, akkor az őrangyalok azt fogják támogatni, hogy a két ember együtt legyen, ami egy se veled, se nélküled típusú kapcsolathoz fog vezetni.

Az egyik ember hiába fogja a párját elhagyni, újra vissza akarják majd hozzá irányítani, ezért súlyos szerződésszegés esetén érdemesebb a lélekszerződést felbontani. Ha a lélekszerződés teljes egészében ellehetetlenült, akkor fel kell bontani, de ha van olyan része, ami nem hiúsult meg véglegesen, akkor a szerződés hatályban maradhat, csak a meghiúsult részt kell hatályon kívül helyezni. Ez olyankor fordul elő, ha két embernek több feladata van egymással, de az összes nem hiúsult meg, hanem vannak köztük olyanok, amik még teljesíthetőek.

A karma módosításával mindig módosulnak, vagy megszűnnek a kapcsolódó lélekszerződések is, egy lélekszerződés felbontásával azonban a karma abban az esetben szűnik meg, ha legalább az egyik ember részéről önként vállalt volt, egyébként két ember közös karmája, életfeladata nem szűnik meg, csak el lesz halasztva, általában egy következő életben kell azt teljesíteni.

Honnan tudod, hogy előző életből hoztál szerelmi kötést vagy szerelmi átkot?

Folyamatosan elhagynak, boldogtalan párkapcsolatokba lépsz be, megcsalnak, szó nélkül elhagynak már rövid időn belül, házasság előtt faképnél hagynak. Ebben a helyzetben tudok segíteni karmikus tisztításokkal, hogy levegyem a fekete szerelmi kötést, átkot.

Miért használ a mágusok 95% szerelmi kötést?

Ez egyszerű a fekete mágiát könnyű elsajátítani, így ezt alkalmazzák, de így kevesen értenek hozzá. Az internet tele van csaló mágusokkal akik pénzt húznak le, siker nélkül is egyoldalas honlapokkal, fotó nélkül, polgári név nélkül, iroda cím nélkül, telefonszám nélkül. Csak olyan mágusban bízz meg, aki fehér oldali és  évek óta benne van a szakmában, személyesen is fogad, nem egy email cím mögé bújik, bejelentett vállalkozás nélkül, mert csalódni fogsz.

 

Címkék: szerelmi kötés, szerelmi mágia

Szerzőről

Markos Edit vagyok Spirituális tanító-gyógyító a Spirituálisoktatás alapítója.
Születtem tisztán látói,gyógyítói s mágikus képességekkel.Ezeket javarészt hoztam előző életeimből és örököltem anyai nagymamámtól.Gyermekkoromban tőle tanultam sokat az angyalokkal, Jézussal ,s az égiekkel való kommunikációt,szellemvilág érzékelését, népi spirituális tudást.
Majd később,a húszaséveimtől Magyarországot és az egész világot bejárva sok ősi mágus, Táltos ,sámán, szellemi gyógyító,javas -fűves ember , fehér boszorkány,jósnő, láma,druida és , főleg egyiptomi spirituális papoktól mestertől sajátítottam el a titkos tudást és tőlük és égiektől kaptam beavatásokat a legmagasabb mesteri/tanári/főpapi szinteken.
Markos Edit Spirituális tanító-gyógyító a Spirituálisoktatás alapítója.

Szerző: Markos Edit

Szakterületem a spirituális látás, gyógyítás és tanítás. Gyerekkorom óta foglalkozok spiritualitással, született képességeim vannak, melyet nagymamám segítségével tudtam kibontakoztatni. Később itthon és a világ különböző mestereitől kaptam beavatásokat. Az állam áltál elismert Természetgyógyászati okleveleim vannak mester tanári szintig.