fbpx

Energiagyógyászat

Energiagyógyászat egy alternatív gyógymód

része a természetgyógyászatnak lehetőség a gyógyuláshoz ..

Milyen esetekben segíthetek?

5

náthától

5

allergiától

5

aszthmától

5

daganattól, bélrendszeri betegségektől

5

lelki problémáktól s ekcémától, migréntől, mestruációs panaszoktól

5

műtét után szeretnél gyorsabb seb gyógyulást

Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből.

A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.

A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni. Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben. A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot
Az energiagyógyászati technikákkal mind a tüneteket és mind az okot is tudjuk kezelni!

BETEGSÉGEK LELKI OKAI

A betegség egy hibás gondolat

A betegségekről elmondható, hogy a szervezet lelki, energetikai egyensúlyának megbomlásából alakulnak ki, aminek oka a gondolkodási mód helytelenségéhez vezethető vissza, de befolyásolják a magzati, csecsemőkori és kisgyermekkori traumák, lelki sérülések is. Mindenki úgy él, úgy érez, úgy cselekszik, ahogy gondolkodik. A gondolatok megjelenési helye a test. Akinek az egészsége rendben van, annak a gondolkodása is normális, ami azt jelenti, hogy nem szélsőséges. Mihelyt valami okból a gondolkodás kibillen az egységből, a testben áramló energiák egyensúlya is megbomlik. Ennek hatására pedig a sejtekben, a szervekben, az egész szervezetben eltérések alakulnak ki. Tehát sok esetben pszichikai tényezők járulnak hozzá az energiazavar kialakulásához, ezért az aggodalom, gond, szorongás, félelem, düh, túl nagy öröm betegséget hozhat létre!

Ha gyógyszert veszünk be, az okozatot csillapítjuk ugyan, de ez tüneti kezelés. Problémánk helyreállni sosem fog, csak enyhülni, vagy egy időre eltűnni legfeljebb. A teljes és végleges gyógyuláshoz mindig a probléma gyökerét, a valódi okot kell megtalálni. Mert a betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni. És amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon.
Ami a legfontosabb, hogy egy regenerálódási folyamatot indít el az energia az egész testben, az energetikai rendszerünkben.
Fontos tudni, hogy az ember legfontosabb lételeme, az energetikai rendszer és a lélek. Ez a kettő szorosan egymást támogatva, vagy akadályozva működik. Abban az esetben, mikor az energetikai rendszerünk és a lélek harmóniában mûködik együtt, nincs betegség, csak tökéletesen, egészségesen mûködõ energetikai rendszer, lélek és test. Az egészséges energetikai rendszerünk magas rezgésen működik, így a testben nem tud teret nyerni semmilyen betegség.

Miért is? Mert minden kórokozó egy lelki trauma, ami egy betegséget létre tud hozni, és az mind alacsony rezgésen működik. A magas rezgésű energiaszinten működő embereknél, ezek mind képtelenek működni.

Mi történik akkor, ha az energetikai szintünk rezgése lecsökken a kritikus rezgésszám alá? Az emberi testben mûködõ energiacsatornák eldugulnak, és lelassul az energia szabályos áramlása, azaz energia blokkok jönnek létre. Ezeken a helyeken rögtön teret nyernek az alacsony rezgésû energiák, amik hamarosan a szervezet legyengüléséhez, és betegségek kialakulásának adnak teret. Nagyon fontos, hogy tudjuk a lélek nem képes egészségesen mûködni az egészséges energetikai rendszer nélkül, és ez fordítva is így működik. Ha a lélek beteszik meg, az energetikai rendszerünk is legyengül, és elkezd alacsonyabb rezgésszámon mûködni. A pszi-sebész, egy igen magas rezgésû energia közvetítésének köszönhetõen megtisztítja, és megemeli az energiaszintet, és ezzel párhuzamosan a lelki egészség is helyreáll. Ennek köszönhetõen helyreáll az egész ember egészséges mûködése, megszűnik a betegség fizikai testünkben történő kivetülése.
A szervezet öngyogyito képessége aktivizálodik! A szervezet a Önmagát gyógyitja meg!!!! Felszívódnak a rákos daganatok, a polipok eltávoznak a testbõl, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkbõl. A kóros elváltozásokat létrehozó majd éltetõ negatív energiákat távozásra kényszeríti a magas rezgésû reiki és pszi-sebészeti energia, ennek eredményeként a daganatok elhalnak, majd a szervezettisztító mechanizmusa kitisztítja a szervezetbõl az élettelen daganatokat.s gyulladásokat.Sejteket s szöveteket ujra épiti.

Energiagyógyászat, : Reiki s Szellemgyógyászat s pszisebészet s Kristály s Hangtál s samandob s Angyal Kezelés : Gyógyíthatatlan betegség nincsen csak gyógyíthatatlan beteg! Rajtunk múlik a gyógyulásunk, a szándékon, a hiten az akartunkon és az erőnkkön, hogy képesek legyünk önmagunkkért és egészségünkért tenni.
Sokan kérdezik hogyan történik egy ilyen kezelés. Mennyi ideig tart, milyen gyakorisággal és meddig kell a terápiát folytatni.

A kezelés ágyon történik, nyugodt környezetben, mély relaxált állapotban. Nem szükséges semmilyen egyéb segédeszköz. Nincs mellékhatása, fájdalommentes. Sokan kellemes melegségről, illetve konkrét érzetekről számolnak be.

Időtartama lehet 1-2 óra is, a gyógyulni kívánt egészsége lényedtől függ. A kezelések gyakorisága szintén tőled függ de minimum 7 db Kezelés szükséges s 2 napota kell felvenni. De volt már rá példa, hogy egyetlen kezelés hatására elhalasztottak műtétet.

A terápia magába foglalja a probléma okának feltárását, nem csupán tüneti kezelés. Ez közelebb segít az önismerethez, hiszen minden kezelés egy tanulási folyamat, mindig érik az emb ert meglepetések, én is így voltam ezzel.
Minden az akarat erőtől és lényedtől függ, megszeretnél gyógyulni? vagy inkább elzárkozol a probléma elől. De ne feled ez nem megoldás, ha homokba dugod a fejed.
Az energiagyógyászat csak a Fizikai közérzet javito szolgáltatás ÖVTJ-kód: 960404 kategoriájába tartozik! S a Spirituális szolgáltatáshoz. ÖVTJ-kód :960906! Energetikai kezelés
NEM ORVOSI KEZELÉSEK történnek, arra csak orvos jogosult, itt közérzet javító szolgáltatások vehetők igénybe.

Mindig mondom nincs gyógyíthatatlan betegség, de sajnos van gyógyíthatatlan beteg.

Kérdésed van ?

Írj bátran  pár órán belül válaszolok