fbpx

Spiritu

ális 

tábor

2020

Szeretnél spirituálisan éveket fejlődni, szintlépéseket megvalósítani?

5 nap alatt éveket is fejlődhetsz szellemileg, lelkileg, spirituálisan!

Karmikus blokkjaid oldásra kerülnek.

 

Testi, lelki betegségekből gyógyulhatsz tiszta ősi energiájú környezetbe

Bükkszentkereszten.

 

Miről fogunk tanulni?

Rúna tanfolyam, rúna jóslás

A rúnák olyan szimbólumok, amelyek – felrajzolva, lefestve, kinyomtatva, bevésve vagy elképzelve – különleges energiákat keltenek. A rúnamágiát tehát meglepően könnyű alkalmazni, talán ezért is éli napjainkban reneszánszát.Minden rúnának megvan a maga ereje. A rúnák nem tartoznak a legelterjedtebb jóseszközök közé. Ennek legfőbb oka, hogy nehéz őket értelmezni és használni. Olyan eszközök, amelyek sok másikkal ellentétbe, nem konkrétan utalnak egy adott válaszra, hanem sokkal inkább annak jellegére vagy mivoltára mutatnak rá.

A rúnákkal nem próféciákat (azaz biztosan megtörténő eseményeket), hanem jóslatokat (tehát lehetséges, de nem kőbe vésett jövőt) mondok. A rúnák, akárcsak az álmok, sosem konkrétak, hanem jelképekben beszélnek. Nehéz őket megérteni, és így megjósolni a jövőt, főleg saját magunknak, mivel nem teljesen látjuk magunkat kívülről.  A tanfolyam beavatással és emléklappal zárul.

 

Reiki kezelések

A reikierő lényegében ötféle hatást fejt ki:

nagymértékben csökkenti a feszültséget,
oldja az energiablokkokat,
méregtelenít
gyógyító életenergiát ad
növeli a test rezgési frekvenciáját,amennyiben toábbi életenergiához juttatja.

Csoportos gyakorlás a Kelta Völgyben ahol időkapu van.

Angyalmedtiáció

Angyalmeditáció a gyógyító köveken ülve. Összeköttetésbe kerülünk az angyalokkal. Általuk tisztulásban, oldásokban, gyógyulásban részesülünk.

Sámán-táltos szertartások tüz, közös dobolással, oktatással, technikák erőállat keresés – kapcsolat a védőszellemmel – transzlégzés – utazás az alsó és a felső világba – leszakadt lélekrészek keresése, visszahívása (dobok, hangtálak, a hangtálak ,csörgők, csengők stb.)Kapcsolódás a négy elemmel és a természet szellemekkel a természetben, dob beavatások, asztrális utazások, karmikus oldások, tudatos teremtések szertartástűzzel

A 2019-es tábor

A szervező

Markos Edit vagyok spirituális tanító, gyógyító. Több mint 27 éve foglalkozok spiritualitással, bejártam az egész világot  és magyarországot, hogy a legjobbaktól tanuljak . Mentoraim voltak ősi mágusok, füves emberek, sámánok, egyiptomi főpapok. Jelenlegi célom, hogy minél több embert juttassak el magas spirituális szintre. 7 éve tartok minden évben tábort és kivétel nélkül eddig minden résztvevőnek a legjobb irányba változott az élete.

Programok

Reggelenként rúna és csakra torna,angyalhívás

Egy egész napos túrázás a helyi hegyi emberrel  a Bükk szépséges helyein, gyógynövény tanítás, egyéni tanácsot ad és gyógytea vásárlás.

Minden este gyógyító tábortűz

Gyógyító kövek, közös angyalhívás reiki-vel. Találkozás a természet szellemekkel és a saját lelkeddel.

Sámán táltos szertűz-dobolás, elengedő-teremtő szertartás a Kelta völgyben és egyéb helyen. Túra a bükki beavató utakon.

Szalonnasütés
Bükkszentkeresztnek azonban van egy misztikus, a világon szinte páratlan ereje, melyet a geológusoktól, természetgyógyászoktól kezdve a legelvakultabb ezoterikusokig mindenki kutatott, ismer és elismer. Persze, mindenki a saját látásmódja szerint értelmezi az olykor megmagyarázhatatlan gyógyulásokat, melyek a településen történtek és történnek a mai napig is. Egy tény, a Bükk-hegység kőzettani és ásványtani szempontból is egyedülálló, nem beszélve arról az energia-háromszögről, melynek a csúcsán – ahol a sugárzás a legerősebb – épp a falu fekszik, melyet szubalpin gyógyhellyé is nyilvánítottak. A település határában találhatóak azok a kövek, melyben ez az erő leginkább manifesztálódik, és amelyeket gyógyító köveknek vagy Boldogasszony-kövének neveznek. De miért Boldogasszony? „Mert boldog az az asszony, aki meddő volt, majd a kövek gyógyító erejének hála várandós lett.”- tartják az itt lakók. A legenda szerint Mária Jézus halála után világgá indult bánatában. Mikor az Újhuta (Bükkszentkereszt régi neve) melletti erdőbe ért, leült egy kőre megpihenni, ami alatta megpuhult, majd mikor továbbindult újra megkeményedett, ám az ülése nyomát így is megőrizte. Egy másik történet arról szól, hogy ezen a helyen gyülekeztek a hívők a kácsi búcsúra menet, majd a rokonság itt várta őket vissza. A búcsújárók oda-vissza 20 kilométert tettek meg, majd hazatérve a Boldogasszony-köve mellé telepedtek le, ahol feltűnően gyorsan visszanyerték erejüket. Ám nemcsak a kövek, hanem a körülötte lévő fák is gyógyító erővel bírnak. Egyesek szerint elég megölelni egy-egy fát ahhoz, hogy az ember újra feltöltődjön energiával.

 

Répáshuta környéke – a Bükk egészéhez hasonlóan – a Kárpát-medence régóta lakott vidékei közé tartozik. A falu határában lévő Balla-barlangot és a Balla-völgyi sziklaüreget, az ott talált csiszolt kőkori eszközök tanúsága szerint már az utolsó jégkorszakban otthonként használta a szeleta kultúrkörbe tartozó ősember. .

 

Bükki Nemzeti Park fokozottan védett területéhez tartozik a falu, olyan ritka fajok is megtalálhatók, mint a kerecsen sólyom, a réti héja. A növények közül a legvédettebb fajok: a szibériai nőszirom, a leánykökörcsin, a havasi gyopár, a tűzliliom és a szártalan bábakalács. A sajátos mikroklíma és a hagyományos gazdálkodási formák által létrejött változatos növénytakaró gazdag állatvilág számára nyújt élőhelyet.

Ellátás

 

Mindennap napi kétszeri étkezés: meleg ebéd és vacsora. ( Korlátozott számban: Kávé, gyümölcsök, pálinkák, sós sütemények, kenyérlángos)

A  programváltozás jogát fenntartjuk!

A tábor időpontja :2020. 08. 07.  Péntek 15 órától – 08.11.  11 óraig

5 nap/4 éjszaka

A tábor ára most 115.000 Ft helyett 100.000 Ft ha most jelentkezel.

A foglaló 20 ezer ft amely levonásra kerül.  Lemondás esetén a foglaló nem kérhető vissza. 

 

A részvétel teljes díját 30 nappal a tábor kezdete előtt rendezni kell. 

 

 

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:
* a befizetést követően,
* a tábor kezdő napja előtt 10-30 naptári napon belül: a részvételi díj 50%-a,
* a tábor kezdő napja előtt 3-10 naptári napon belül: a részvételi díj 90%-a,
* 2 naptári napon belül, illetve „nem megjelenés” esetén: a részvételi díj 100%-a

Jelentkezz

MOST

Elérhetőségeim

markosedit1975@gmail.com

06-70-369-5031

Alternatív Természetgyógyászat

06-70-369-5031

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a foglaló, visszajár-e ha nem megyek?
Lemondás esetén a foglalaló nem jár vissza
Kapok oklevelet a tanfolyamról?
Igen
Miért kerül ennyibe?

A tanfolyamok önmagukban is többe kerülnének.